Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Noluyor anlamadım yav. 24 saatliğine kapatmışlar accountumu. Üçüncü parti program falanda kullanmıyorum. Birde başka gmail accountuna da giremiyorum, yani Gmail.com yazınca direk bu olay çıkıyor. Ip ban mı diye baktım oda değil. Daha 3 saat önce girdiydim mail gelmemiş dedim kapattım. Az önce mail atmak için girdim Bu halde: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 gmailin bu aralar çok şapşallıkları oluyor.. ben de [email protected] adresine mail atamıyorum.. spam yolluyorsun diyor.. oysaki matchmakelaars hollandadaki bir emlak firması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Gtalk değilde benzer görev yapan Miranda fln gibi bişeyler kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Yok miranda da kullanmıyorum. işin ilginci şimdi düzeldi girebiliyorum mail hesabıma. Çok gıcık kaptım bu Gmail e ben. Hep en yukarda tutardım artık düştü gözümden. Teknik destek sayfasına girdim sırayla sorunumu takip ediyorum son aşamasında pat en başa dönüyor. Cevap veremiyor sorunuma pff. Bende sinir kaptım. Gmail e anınızı paylaşın vardı oradan anımı paylaştım bende çok teşekkür ettim Google'a aynen şöyle. said: En gerekli olduğu zamanda hiçbir üçüncü parti program kullanmamama rağmen 24 saatliğine mail hesabımı kapattığı için google a teşekkürü bir borç bilirim. dedim yolladım açıldı. ^^ yolladığım için açılmadı da denk geldi diyelim =) Ayrıca sizede yardımlarınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 miranda kullanmak yasak değil ki http://www.google.com/talk/otherclients.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ben nerdeyse ilk çıktığından beri hiç bir yamuğunu görmedim. Bir ara 2 dakikalığına kapanmıştı, acil bir mail atmam gereken bir ana denk gelmişti. Açılmaz diye korkmuştum, ama dediğim gibi 2 dakika sonra açılmıştı. Ama olur o kadarı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Adamlar boşuna BETA yazmıyorlar katlancanız o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ya hacım biraz düşün çaba sarfet allasen. Miranda yazıyo yasak yazıyo tamam dur hemen gireyim bakayım lafı koyim artislik olsun "miranda yassah deilki". Bende miranda yasak demedim ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 An itibariyle aynı uyarıyı gene veriyo gmail bana. Uçan kafa atıcam o olacak. Yok bir kere bile olsun gmail için üçüncü parti program yüklemedim bilgisayarıma. Anaa deli etti beni !!1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Attığın mailler ile ilgili olabilir belki. Onları spam veya zararlı olarak görüyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 maille alakalı birşey demiyorki. üçüncü parti program kullanıyorsan kullanma diyor. Kafasına göre iş yapıyor tahminler üzerine konuşuyor gerzek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hay allam gelde kafa sokma yav şimdide giriyor. dalgamı geçiyor google benlen birbir1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar