Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

@ Burning Legion - Üye alımı


RedemptioN

Öne çıkan mesajlar

Restless guildi olarak 25 kişilik raidler için yeterli ve deneyimli oyuncular arıyoruz. Şu anda 38 account arasından 30 aktif oyuncu ile düzenli olarak Karazhan ve Gruul's Lair farmlamaktayız.

PVE Progress : Karazhan Full Clear, Gruul's Lair Full Clear.

Şu anki programımız 2 gün Karazhan, 1 gün Gruul's Lair şeklindedir. Asıl hedefimiz olan haftanın 6 günü raid yapabilmek için Mage, Rogue, Druid Offtank ve her klastan HEALER alımı yapılacaktır.

Restless, ülkemiz şartlarında olabildiğince disiplinli ve hardcore'a yakın bir oyun deneyimi yaşayarak PVE de mümkün olan en son noktaya ulaşabilmek amacıyla kurulmuştur. Üye olarak aldığımız herkes bizimle sonuna kadar ilerleyecek, kalıcı roller üslenecektir. Bu nedenle üye alımında oldukça seçiciyiz.

Üye olmak için gereken hususlar:

- 18 Yaşın üzerinde olmak.
- 25 Kişilik raidler için yeterli eşyalara sahip olmak.
- Oynadığı karaktere hakim olmak.

Başvurular sitemiz üzerindeki başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Daha sonra forum üzerindeki Guild Başvurusu başlığından size verilen yanıtı görebilirsiniz.

Restless Web Sitesi

Bu işi ne kadar ciddiye aldığımızı görmek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar dediğiniz doğru. 18 yaş üstü olup da yaşı itibari ile beklenen olgun tavırları sergileyemeyen bazı insanlara denk gelmek tabii ki de mümkün. Ancak biz Restless guildi olarak kişilerin karakter hakimiyeti ve raid tecrübesi yanı sıra hal ve davranışlarını da trial sürecinde mümkün olduğunca gözlemliyoruz. Tabii ki de 18 yaş üstü diyerek bir kalemde bu tarz problemleri çözebilmek mümkün değil. Ama yine de bugüne kadar bu tutumun bize ciddi anlamda yardımcı olduğunu söyleyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gruul eski bir boss, Restless 'da yeni bir guild. Etrafınıza bakın bakalım kurulduktan 1.5 ay sonra bu başarıyı gösteren kaç guild var?

Onu da geçtim. 35 tane 70 lvl üye ile düzenli 25m çıkarıp bu başarıyı sağlayan gördünüz mü?

Burning legion 'da halen 25m raid çıkarmak için önüne geleni bünyesine katıp 100 kişiden 25 aktif anca çıkarıp raid yapmaya çalışan guildler var.

İŞTE BU FARKIMIZIN NEDENİ ZATEN "SEÇİCİ OLMAMIZ"

18 yaş altı almamamızın nedeni sadece çocukça davranışlar sergileyebilmeleri değil. Yarın birgün okulu açılacak, annesi izin vermeyecek, babası accountunu kapattıracak vs.. durumları ile karşılaşmak istemiyoruz.

RESTLESS 'a katılacak her üyeden %70 Raidlere katılım beklenmektedir. Bunu sağlayamayacak olan üyeler TRIAL dönemi sonunda uzaklaştırılırlar.

18 yaşın altında olup da tavırları ve konuşmaları ile beni kandırabilecek olan adam, zaten buyursun gelsin. 18 yaşından büyük olsa da, daha noktalama işaretlerini kullanıp, düzgün cümle kurmayı beceremeyen insan dolu etraf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
18 yaşında olup veletten farklı olmayanlarda tanıyorum tabi....

18 yaşa filan bakmadan önce 2 çift laf edip akıl yaşını analiz etmek lazım

ne kadar büyük bir olgunlukla söylenmiş laf ama..

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 05:02 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Başarınız için tebrikler, vs. ancak daha çok erken bir dönemde diğer guildler ile polemiğe girmeye başladınız.

Grull bir başarı sayılabilir, evet ama bence biraz daha başarıya gerek var bu tür tartışmalara girmek için.


Ben Restless guildinin ne forumlarda nede oyun içinde başka guildlerle polemiğe girdiğini görmedim.

Restless başka guildlerin yaptığı hataları yapmıyor bunuda forumlarda dile getiriyor ,eğer bunu adı polemikse haklısın

Sağlam progress e sahip Türk guildlerinin sayısı bir elin parmaklarından az ,benim bildiklerim Defacto, Invadoria, Cartel başka varsa ekleyin yakında bu türk guildlerinin arasına restless ta eklecenek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşın tek faktörü ; guild da item toplayıp da, önemli bir mevkiye gelmiş bir oyuncunun aile tarafından veya başka dış etkenlerden dolayı oyun bıraktırılması ve sonuçta uzun süre item dizilen önemli bir oyuncunun kaybedilmesi.
Yoksa gm iniz, officer ınız 12 yaşındakini de adam etmeli, 35 yaşındakini de...

Merak ettiğim siz gm ve officer lar kaç yaşında ?

Bu arada bol şans, ve iyi eğlenceler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gidip nüfus dairesinden araştırcak halleri yok herhalde.Ama bu uygulama benim gördüğüm bir çok raiding guild'de vardı.Hani Türk guildları arasında pek olmayabilir belki.Ha şimdi bu demek değil ki 18 yaşından küçükler olgun değil filan.Aksine bazıları benim tanıdığım yetişkinlerden daha olgun oluyor.Fakat genel 25 insan bir araya toplandığında olgunca davranıcak kişiler ile birlikte olmak istiyor ve doğal olarak da guildların yönetici kadrosu, oyuncu alımında böyle kurallar koyabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Üye aldığımız kişilerle tek tek sohbet ediyoruz zaten. Ventrilo'da görüşüyoruz. İnsanlar her şekilde konuşurken karakterlerini belli ediyorlar. 18 yaşın altında olup olmadığını tam olarak anlayamasak da birinin embesil olup olmadığını anlarız.

Her şey bir yana. Zaten dedim ya, 15-16 yaşında olup da olgun davranış ve konuşmasıyla beni kandırabilecek adama kapımız açık :)

Bu arada Ben 26 yaşındayım. Officer kadromuz da 25+

Guild içi yaş ortalaması: 24
Medyan : 26

Bilmem anlatabildim mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar sabit fikirli olmayın 18 yaş derken adamlar aklı basında item icin zırlamayan vs tipleri kastedior işte yoksa 18 yasında biride angut olabilir yada 15 yasındaki bi cocukta cok olgun olabilir ama 18 yas olgunlugun yada işte en azından bebe olmamanın sembolü gibi bişey oldugu icin onu kullanmıslar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...