SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yani ben lvl 10 soldier im ole en kolayindan olan missiondan mission a kosuyorum yuksek lvl arkadaslarla zaten takilamayiz herhalde ama dusuk lvl olanlar /tell asker yapsin beraber calisir daha hizli kalkiniriz:) bu arada missionlar sayesinde minik bi silah brikimide oldu (dusuk ql iste lvl 5-6 sorasi kullanilabilcek) yani paylasima ve paylasmaya hep acigim:) az once bi missionda "elimde patladi" nedemek tam olarak tattimda aletin adini unuttum ama bi mayin doseme aletinin prototipiymis handle with caution diyodu ama benim elim biraz agir geldi galba oldumm:( bu trapli ktulari fln salam acmak icin gerekli skill mutlaka vardir bakmadim ama sorun soldier olarak puan vermek olurmu yoksa ilerde coookkk yanarsin o puanlara gibi bi drummu cikar ortaya?[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 break&entry var da genelde fixer'lar kullanıyo, sen ip harcama derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 evet ilerde cooook cekersin ip yuzunden[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ya bide soldier olarak pistol assault rifle a ip veriyorum ben surekli bide special shotlarda aimed shot ve o bow disinda hepsine veriryorum ip bunlarda sadece birine yuklenip onun special shotlariyla gitmekmi iyidir yoksa soldiersin hepsine ip ver hepsi faydali gibi bi drum mu? statlardada str stam psy agil body dev. seklinde gidiyorum gerektikce sense falan ekliyorum armor lari giyebilmek icin dogru yoldamiyim??:)[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 sakin ha belli bir yerde uzmabnlaşacaksin ben şunlari öneririrm: assault rifle ranged energy burst fling shot(bazilari gereksiz diyor ama bence gerekli) tabii çitir bilir çitira sor bu arada aim shot alip napacaksin aim shot ve rifle sniper silahlari kullanmak için sen assault rifle kulanacaksin pistol verme bir yol seç kendine o yolda ilerle ipler biter. şimdilik bütün statlari ver ama sonradan phycic ve sense vermiyeceksin nano pooluda az vericeksin int bence her zaman maxlanmalı kim ne derse desin oyunda bisi olursa bana da esaj atabilirsin gerçi çok şey bilmem öyle ama yinede skiller ve aklına takılanlar hakkında yardımcı olurum(nick:ennoby) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ya bide su var ama ben pek bi assult rifle a rastlamadim ortalik girla rifle pistol falan dolu ama assult rifle cok az gordum yani vardir tabi ben west athen ve old athen disina cikmadim daha :) ama iste ne biliyim ole cok gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Linkte assault rifle skilli isteyen silahları görebilirsin Link[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Kullanacağınız silaha karar vermeden önce çeşitli forumlar ve web sayfalarını okuyun ve ilerisi için hangi weapon skillerine IP vereceğinizi bilin yani gereksiz yere ilerde yaramayacak bir skille IP vermeyin. B&E almanıza gerek yok mission ayarlarını open yaparsanız çok az kilitli kasa ve hatta hiç kilitli kapı çıkmaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ve unutmayın mesleğinizin default implantları dukkanlarda hali hazırda satılıyorlar. Implant=Beleş skill yani kullanınız. Takmak için treatment gerekir ama dusuk lvlda bu sorun değil çunku treatment aleti 100 veriyor kafadan ve treatment expertise ilede 20 geliyor birde zaten her mesleğin treatmentı full IP verdiğini düşünürsek treatment kısmı sorun olmaz. Treatment dışında gereken bir de stat vardır implantlar için. Burda satılanlar daha çok sizin mesleğinize uygun statların implantları oluyor ama eğer genede 1-2 puanla bir implantı takamaz iseniz. 1. Gereken statın buffını her dukkandaki general nanos kısmından alabilirsiniz. 2. başka bir yerinize bu statın implantını takarak diger implantı yakmak için gereken stata ulaşabilirsiniz. 3. Bazı itemlar azda olsa stat verir bunlar kullanılabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ya lvl 12 oldum you have reached your max for this title diyo ne is bu yaf lvl12 olarak 60 kusur skill pointle nasil max e ulasiliyor anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 15 50 100 150 ve 190 da titlelınız değişir ve yeni bir isim alırsınız. Bu limitlere yaklaştığınızda belli bir skill point ve stat pointin üstüne çıkamazsınız. Ne zamanki bu lvl olursunuz tekrar bütün skiller arttırılabilmeye başlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bu nodrop itemlar ne ise yarar sadece collectable mi bunlar copper wire fln bir suru biseyler buluyorum bide skill penceresinin ustunde bi rp puani var (bende 1) ustune geldim reset skill mi ne ole biseyler yaziyodu tam hatirlamiyorum, simdi ben hayal gucumde bu olay sadece 1 kerelik sana skill puanlarini bastan dagitmana izin veriyo gibilerinden bi hayal kurdum :) asli nedir bunun??[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 LVL aldıkça o reset point artar. İlerde skillerini değişik dağıtmak falan istersen her RP başına bir skilli resetleme hakkın oluyor. Toplamda yaklaşık 10 tane falan oluyor 2oo oldugunda RP. Genelde LVL 10-15e kadar yapılan yanlış skiller için RP harcama değmez. Ve her zaman 100 olmadan önce RP yapmayın derler. Nedendir bilinmez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 coook tesekkurler valla feci aydinlandim bugun sayenizde:) yani baska oyunlarin forumlarinda bukadar yardim almadim paticik uo dahil olmak uzere saolun[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Eh biz mutlu küçük bir aileyiz normaldir. :P (Cz'in SL launch ile bağıranlara yaptığı moral konuşmasında arak actiondır) *Group Hug* eheh[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben varım.. 13. Level Adventurer hizmetinde :)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar