Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birayla en iyi giden cips

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya aciktirdiniz simdi, isin yoksa git yicek bisiler al..

bence biranin yanindan en guzel bira gidiyo, hem daha cabuk kafayi buluyosun.. :)

saka bi yana ben cips olunca genelde yemiyorum birayla, sevmedigimden degil ama biraz aliskanliklardan olsa gerek, leblebi, tuzlu fistik falan filan severim..

onun haricinde acik havada yapilmis barbeku, sisler falan etler olucak, yaninda yellerken bi yandan bi firt biradan bi isirik pismis etlerden alican oooh, daha ne gitsin ki yaninda..
Mesaj tarihi:
raki agir kaciyo ya, barbeku derken ki amacim oydu, atacan bahceye ya da musaitse balkona, pazar sabahi koyucan etleri birayi, yumusak yumusak gidicen..

raki agir kaciyo oyle bi sabah, onun icin harbi mangal olayina girismen lazim..
Mesaj tarihi:
Yağın iyice kızarmasını beklemek lazım. Böyle deneme atışı hesabı bir tane patatesi atıcan yağa, fıtıfıtıfıtıfıtı hemen kızarmaya başlamışsa yağ hazırdır, yok dibe çöküp duruyorsa bön bön, biraz daha yağın kızarması gerekiyor demek.
Mesaj tarihi:
antimodes süfer bi noktaya temas etmiş.
patataları yağa atmadan önce birini atın, dibe batmayıp yüzüyosa ve cıss ediyosa atın diğerlerini. yoxa sünger gibi çeker yağı.
Mesaj tarihi:
Ayrıca patateslerin bi kısmını küçük küçük doğrayın iyice büzüşsünler. Tadı daha güzel oluyor bence onların. Tuzu kızarırken içine atın, çips olsun çeşit olsun diye bi kaç dilim leyz benzeri incecik kesin ve yağı başka bişey kızartmakta kullanmayın. Evin bi kenarında dursun o patates yağı. Kalmış yağda kızaran patates çok daha lezzetli olur.
Mesaj tarihi:
tabii en güzeli elimizde mevcutsa fritöz denen süper über teknoloji harikası aleti kullanmak
burger king kıvamında patata yapilio walla onlarda, ama çok yağ gidio işte
Mesaj tarihi:
Fritözden güzel patates çıkmaz. Sanai işi oluyor fritöz patatesi. Burgerkingdeki tadı da veremiyosun superfreshle falan. Tava en iyisidir. Böyle derin yağın içine doldurucan da doldurucan. Ayrıca kızarırken patateslerinizi bi iki defa hafif çevirin büzüşmelerine yardımcı olmak için.

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 21:00 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
axedice deneyim ettin mi daha önceden...
en baba patates fritözden çıkar. burger king'te de farklı bişi yapmıyorlar zaten.
yok inanmam dersen bi ara gel bana patatalar yapayım sana :D
Mesaj tarihi:
# "wavy" olanlar lezizdi ama uretilmio $u an sanirim. buyuk boy yedikten sonra agizdaki tuzu bir litre su'yun gecirememesi ise apayri bi olaydı

demiş ekşi sözlük'deki bir abimiz.Ben de katılıyorum.Wavy tadıyla ilk kez Ruffles Kar Cips'e fark atmış ama bu tipi bir daha üretmeyerek kanımca feci bir gol atmıştır kendi kalesine.
Mesaj tarihi:
rakı ve cips :( yapma nil ya=/
ayrıca biranın veya rakının yanına büyük hafif ekşi biberli yeşil zeytin yiyin..acayip süper bir tad ortaya çıkıyor.

[ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 23:24 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...