Salieri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 selam, kazaa dan mercedes-benz world racing i çekmek istiyorum ama arattığımda çıkan dosyaların .bin uzantısı var?bin nedir hangi programla açılır?ya da neden exe fln değil indirirsem çalışır mı?boşuna 1.5Gb indirmiyim..lütfen biri yardımcı olsun.. teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 al sana dönüştürücü koç... http://www.magiciso.com/Setup_MagicISO.exe[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 açıklamamışım pardon. bu image file uzantılarından biri yanılmıyosam.. çek derim ben.. sorun olacağını sanmam. ama o kadar büyük dosyalar genellikle patlak oluyor.. yani bugüne kadar benim ve arklarımın indirdiği çoğu oyun ve program patlak çıktı...[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bişi daha bu program nasıl kullanılır ve ne işe yarıo?oyunu da indirmeye başladım bakalım ne çıkcak hade hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 program indireceğin iso dosyasını daha mantıklı bi cd image uzantısına dönüştürüyo.. convertor işte..[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Heralde en çok sorulan sorular arasında üst sıralarda yer alıyordur bu ".bin nedir?" sorusu.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=10415 Tüm CD image dosyaları (ccd, iso, img, cue, bin..) açabilmek için BonePART'ın yazdığı yazıyı okuyun.. Ayrıca Kazaa veya Emule ile Deamon Tools diye aratarak indirebilirsiniz.. zamanında yazdığım bir yazı..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar