Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loki


Overlord

Öne çıkan mesajlar

boyle bir oyun gordum hatta cektim guzele benziyor az sonra ilk izlenimlerimi yazarım :) diablo mantıgı hack n slash tarzı bir oyun ama goruntuler gayet hosmus
herolar hakkında;[spo]The player takes on the role of one of the 4 main characters (2 male, 2 female), each from a different mythological world : a rugged Norse warrior whose village has been laid to waste; an agile Greek fighter and follower of Achilles; a powerful Egyptian sorcerer set-on forging his own destiny and an Aztec shaman whose life is dedicated to nature and her people. [/spo]

http://www.loki-game.com/en/news/index.php#



[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 18:14 tarihinde, Overlord tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aldım oynadım bende yazıcaktımda bitirmeyi bekliyodum...

gec kaldık neyse şimdi kısa kesiyimde, cok iyi animasyonlu bir diablo clone'udur kendileri zevkliir, ilginc bi skill tree sitemi vardır, ayrıca norse olunca ortam falan coooook kral kesin viking olun derim.

bu arada 4 karakter var oyunda ben biriyle başladım baktım midgarddayız etraf kar kış falan dedim herhalde ilk bölümler her class'ın farklı yok anam oyna oyna bitiremedim daha karı kışı, merak ediyorum acaba her class'ın mekanı farklımı.


class olarakda norse delikanlı, yunanlı asker, aztekli şhaman ve mısırlı büyücü var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben zaten oyunun başında elime abalta alıp kurta savurdum... o anda mest oldum oynamaya daldım,

ertesi akşam arkadaş geldi karakter biraz kaslanmıştı elinde kallavi cekic vardı ben kola almaya gittim kendisi ben tam odaya tekrar girerken cekicle bi impin kafasına vurdu ve aynen "öeeehşşş" dedi.

yanı ben hayatımda böle güzel yaratık az kesmişimdir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2.9 lugu indirdim. ben cok beğenmedim oyunu. resmen tek kişilik mmo oynar hissi veriyor yüzeysel questler ve yaratik grindleme olayi ile (bir iki saat oynadim ve inanilmaz sıktı artık sürekli aynı şeyleri yapmak). oyun kötü demiyorum diabloyu 6 kez bitirenler veya dungeon siege hastalari muhakkak beğenecektir ama biraz senaryo, biraz daha değişik oynanabilirlik bekleyenleri tatmin etmeyecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demonoidden 2.9luk loki vitality i indirdim ama şöle bi durum var şimdi :

63 tane parça var
vty-0103.057 gibisinden formatları fb! ama f00 formatında olmalarını istiyo winrar iso halinde tek parça atmak için hepsini birleştirip :D yani vty-0103.057.f00 olcakmış..rename denedim yemiyo =) nasıl hallederim bu işi single player oyunlarda ve bu torrent kıl yün teknolojisinde cahilim mmolar yüzünden :=)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...