Overlord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 boyle bir oyun gordum hatta cektim guzele benziyor az sonra ilk izlenimlerimi yazarım :) diablo mantıgı hack n slash tarzı bir oyun ama goruntuler gayet hosmus herolar hakkında;[spo]The player takes on the role of one of the 4 main characters (2 male, 2 female), each from a different mythological world : a rugged Norse warrior whose village has been laid to waste; an agile Greek fighter and follower of Achilles; a powerful Egyptian sorcerer set-on forging his own destiny and an Aztec shaman whose life is dedicated to nature and her people. [/spo]http://www.loki-game.com/en/news/index.php#[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 18:14 tarihinde, Overlord tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 aldım oynadım bende yazıcaktımda bitirmeyi bekliyodum... gec kaldık neyse şimdi kısa kesiyimde, cok iyi animasyonlu bir diablo clone'udur kendileri zevkliir, ilginc bi skill tree sitemi vardır, ayrıca norse olunca ortam falan coooook kral kesin viking olun derim. bu arada 4 karakter var oyunda ben biriyle başladım baktım midgarddayız etraf kar kış falan dedim herhalde ilk bölümler her class'ın farklı yok anam oyna oyna bitiremedim daha karı kışı, merak ediyorum acaba her class'ın mekanı farklımı. class olarakda norse delikanlı, yunanlı asker, aztekli şhaman ve mısırlı büyücü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 e norse olmayacaz da başka ne olacaz, di mi cuce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yaw guzel gibi geldi begendimde bu kamera kontrolleri kitlenmiyormu mousela adamı aswd ile paso bide ona ayar cekiyorum alısamadım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ya ben zaten oyunun başında elime abalta alıp kurta savurdum... o anda mest oldum oynamaya daldım, ertesi akşam arkadaş geldi karakter biraz kaslanmıştı elinde kallavi cekic vardı ben kola almaya gittim kendisi ben tam odaya tekrar girerken cekicle bi impin kafasına vurdu ve aynen "öeeehşşş" dedi. yanı ben hayatımda böle güzel yaratık az kesmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oynunu bende nettten çekip direk norse karakterine dalıp vışş dedim.Fakat kamera olayı çoğu zmn alışarak oynasamda canımı sıkıyor. yinede güzel zaman geçirten bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben bu oyunu baya hevesle bekliyordum nordic temadan dolayida, baya degisken reviewlar almis, biri 8/10 biri 2/10 falan veriyor oyuna. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 15:02 tarihinde, supremeallah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nasıl adlınız oyunu, benim evin yakınındaki hiçbir bilgisayarcıya gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 2 farklı Torrent'i var. Biri 4.3 gb, biri 2.9. Hangisi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben 2.9 lugu indirdim. ben cok beğenmedim oyunu. resmen tek kişilik mmo oynar hissi veriyor yüzeysel questler ve yaratik grindleme olayi ile (bir iki saat oynadim ve inanilmaz sıktı artık sürekli aynı şeyleri yapmak). oyun kötü demiyorum diabloyu 6 kez bitirenler veya dungeon siege hastalari muhakkak beğenecektir ama biraz senaryo, biraz daha değişik oynanabilirlik bekleyenleri tatmin etmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 2,9lugu çektim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 2.9 beta olmasın? diablo, titan quest türevi bir oyun için küçük bir boyut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 acılınca 4.3gb oluyor zaten o 2.9luk torrent dosyası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 2.9un torrentini bulamadım biri verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 evet lütfen şöyle çalışan, bol seeder olan bir torrent linki plix :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 mininova'da loki vitality buldum onu indiriyorum, bir ikisinde "fake bu" yazıyordu, vitality'de yazmıyordu, ama o da inmiyor ya, 1.2kb/sn ile inmez dosya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 demonoidden 2.9luk loki vitality i indirdim ama şöle bi durum var şimdi : 63 tane parça var vty-0103.057 gibisinden formatları fb! ama f00 formatında olmalarını istiyo winrar iso halinde tek parça atmak için hepsini birleştirip :D yani vty-0103.057.f00 olcakmış..rename denedim yemiyo =) nasıl hallederim bu işi single player oyunlarda ve bu torrent kıl yün teknolojisinde cahilim mmolar yüzünden :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 winrardan cikartmayi mi sordun anliyamadim? 67 parcadan herhangi birini winrarla aciyorsun, tek dosya disari cikiyor , onuda daemon toolsla mountlayip installiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yok birinci parçaya falan tıklıyorum winrardan iso çıkartcam diyor ancak dosya formatını f00 istiyo winrar.bizimkilerinki FB! gözüküyo o yüzden isoyu çıkartmıyo.dosyanın formatını nası istediği hale getirrim acaba diye soruyordum.rename ettim dosyaları yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kuruyorum bende bakalım :) shaman veya büyücü takılırım vakit buldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 benim notebook cok kaldiramadi herhalde oyunu. cok hantal geldi ondan bana oyun. bide aztek buyucu basladık ama kıldan yünden bir adam. direk norse girdim sonrada oda maasallah vurdugunu alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben de alıp bi greek takılayım bari. greek olan kızmış tüh noresea kaldık o zaman :p [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:16 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 almanca çıktı çektiğim torrent :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 beyler 2.9 gblık vitality torrentini çektim 64 parça halinde geldi buradan sonra ne yapmam gerekiyor anlatır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 WinRAR varsa, herhangi bir tanesinin üzerine sağ tıkla ve "buraya çıkar" de. Büyük ihtimal ile iso dosyası falan çıkarır, onu da Daemon Tools'un en son versiyonu ile mount et. Sonra Install, Crack, Enjoy. Brought to you by Gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar