xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 :D o negüzel bölüm öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: xlaidehlevar üye [şikayet et] § 04 Eylül 2007, Salı - 18:41 [ özel msj ] hazırlık dolapdere de sonra bolumune gore ya kustepeye kı cogu bolum orda yada yenı kampuse kı cok az bolum var hatırladıklarım medya, VCD , (3-4tane daha var eksik bilgiler vermeyelim=) fen edebiyat fakültesi, iletişim fakültesi ve müzik bölümü santralistanbul kampüsünde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kayıt olurken santral'i ballandıra ballandıra gezdirip bakın burda okıycaksınız da şöyledir böyledir diyen bilgi çalışanlarını bölümümü Dolapdere'ye atıp hevesimi kursağımda bıraktığı için kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bende Medya ve Iletisim Sistemlerindeyim, santral degil kustepeymisim kayitta solediler, gezdirdikten sonra buyuk hayal kirikligina ugradim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 @xlaidehlevar Yeniden soyleyeyim dikkatten kacmasin, Medya Kustepe'de. Santral de hatirladiklarim, VCD, Fotograf ve Video, Tarih, Psikoloji, Sinema-TV, Reklamcilik. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 11:48 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 okulun websitesinden bölümünüzün nerde olduğunu öğrenebilirsiniz..Hatta öğrenci sayflanıza girdiğinizde rektörümüzden! ufak bir teselli yazısı da bulacaksınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 "santralistanbul, iki fakülteye ev sahipliği yapacak. Fen-Edebiyat Fakültesi ile İletişim Fakültesi. İki küçük düzeltme: İletişim Fakültesi'nin iki programı, Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı yararlandıkları stüdyolardan uzak düşmesinler kaygısıyla, Kuştepe'de kalacak. Fen-Edebiyat Fakültesi'nin Matematik, Finans Matematiği ve Bilgisayar Bilimleri Dolapdere'de; Müzik bölümü ise Kuştepe'de eğitimlerine devam edecekler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 selam ben geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamnotmorrissey Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 pov bölümünü kazandım kısmetse seneye oradayım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 istanbul ticaret üninin sahip olmadığı herşeye sahip olduğu için çok kıskanıyom bilgiyi. hele o santral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Abim santralde Uluslararası Finans 4. sınıf :D Benim adıma pati sinerjisi oluşturmaya gider herhalde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evet kaydoldum bugün artık resmen bilgideyim. bu hazırlık atlama sınavı nasıl bu arada kolay mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Girdiğim dönem boş beleş bir sınavdı, şimdi bilemem ama herhalde kolaydır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 2 gün önce gittim kaydımı oldum. %50 bursluyum , bölümüm Uluslararası Finans. Genç , bakımlı , yakışıklıyım , kızları bekliyorum. Ciddi olmayanlar mesaj atmasın plx !11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben de uluslararası finans 100% burs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utkan85 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 santral var da nolacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utkan85 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu arada uluslararası hersey dolapdereye tasındı ;) uluslararası tıcaret ve işletme hariç www.bilgi.edu.tr artık burayı takıp edın babalar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sanki başka yerden takip edilebiliyormuşçasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 utkan85 said: bu arada uluslararası hersey dolapdereye tasındı ;) uluslararası tıcaret ve işletme hariç uluslararası finans da santral de.dolapdere değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utkan85 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 benım bıldıgım dolapderede ... kaç gırıslısın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 2008. sabah da hazırlık atlama sınavı var ne güzel uyumadan gircem heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 peh aşırı basitti be ilk aşama. uyuyabilirim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 abi ikinci sinav da çok kolay. Ortalama bir inglizcen varsa geçersin. 2. sinavda reading bölümü olcak, bildiğin paragrafi oku ve sorulari cevapla. Listening de baya kolay. Son olarakta essay yaziodun, doğru hatirliosam 300 kelimelik falandı. Ben direk A ile geçmiştim, kolay gelsin. p.s: uluslarasi finans santralde bu arada. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hmm iyi ya zaten geçerim diyodum da böyle konuşup konuşup kalsam iyi rezil olurum :p sen hangi bölümdesin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hukuk 4'e geçtim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar