Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgi Üni. de okuyanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
xlaidehlevar
üye [şikayet et]
§ 04 Eylül 2007, Salı - 18:41 [ özel msj ]
hazırlık dolapdere de sonra bolumune gore ya kustepeye kı cogu bolum orda yada yenı kampuse kı cok az bolum var
hatırladıklarım medya, VCD , (3-4tane daha var

eksik bilgiler vermeyelim=)

fen edebiyat fakültesi, iletişim fakültesi ve müzik bölümü santralistanbul kampüsünde olacak.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kayıt olurken santral'i ballandıra ballandıra gezdirip bakın burda okıycaksınız da şöyledir böyledir diyen bilgi çalışanlarını bölümümü Dolapdere'ye atıp hevesimi kursağımda bıraktığı için kınıyorum
Mesaj tarihi:
@xlaidehlevar

Yeniden soyleyeyim dikkatten kacmasin, Medya Kustepe'de.

Santral de hatirladiklarim, VCD, Fotograf ve Video, Tarih, Psikoloji, Sinema-TV, Reklamcilik.

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 11:48 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
"santralistanbul, iki fakülteye ev sahipliği yapacak. Fen-Edebiyat Fakültesi ile İletişim Fakültesi. İki küçük düzeltme: İletişim Fakültesi'nin iki programı, Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı yararlandıkları stüdyolardan uzak düşmesinler kaygısıyla, Kuştepe'de kalacak. Fen-Edebiyat Fakültesi'nin Matematik, Finans Matematiği ve Bilgisayar Bilimleri Dolapdere'de; Müzik bölümü ise Kuştepe'de eğitimlerine devam edecekler."
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2 gün önce gittim kaydımı oldum.

%50 bursluyum , bölümüm Uluslararası Finans.

Genç , bakımlı , yakışıklıyım , kızları bekliyorum. Ciddi olmayanlar mesaj atmasın plx !11!!!
Mesaj tarihi:
abi ikinci sinav da çok kolay. Ortalama bir inglizcen varsa geçersin.
2. sinavda reading bölümü olcak, bildiğin paragrafi oku ve sorulari cevapla.
Listening de baya kolay.
Son olarakta essay yaziodun, doğru hatirliosam 300 kelimelik falandı.
Ben direk A ile geçmiştim, kolay gelsin.

p.s: uluslarasi finans santralde bu arada.

edit:imla
  • Yeni Oluştur...