Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Avi ve mpeg dosyalarını nasıl editleyebiliriz? Elimde birkaç klip var, bunların sonunda aptal aptal reklamlar koymuşlar. Sonlarını silmek için ne tür birşey kullanabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 virtual dub la cok kolay en ama en kolayi windows movie maker, win xp icine geliyo, oraya import edersin istediginy erde 2 ye ayirirsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 aviler için virtual dub mpegler için mpegtool[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ben TMPGEnc diye bişii buldum, güzel. Tavsiye ederim. Buradan Bir göz atmaya değer. [Bu mesaj Nefr tarafından 10 July 2003 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 TMPGenc 'in mpeg tools'u var zaten file menüsünde. Orda kes biç yapıştır olayları yapılabilio.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 unleadın bi progu vardı ismini tam olarak hatırlmamıyorum.galiba Unlead Video Studio gigibi bişidi[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 virtualdub, 30 mblık şeyi 1.30 gb yaptı. windows media playerda ise "proje aç" var ama "film aç" yok[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 windows movie maker da file menüsünde Al seçeneği var onunla yapacan.[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bone, Virtualdub'da Video menüsünden Direct Stream Copy yapcaksın.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Allah ne muradiniz varsa versin, bu topic hayatimi kurtardi (harddiski aslinda)[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar