Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Türkçe: Superman - Tüm Mevsimler - 1-4 tam set - 5 milyon Witchblade (haziran 99) 1.den - 8. sayıya - 5 milyon (arkabahçe/büyükmavi) Örümcek Adam (mayıs 96) 1.den - 9. sayıya - 5 milyon (arkabahçe/büyükmavi) Örümcek Adam (haziran 98) 1.'den - 19. sayıya - 10 milyon (arkabahçe/büyükmavi) ---------------- İngilizce: Superman 3'lü özel sayı: Sp the Dark side - 2 ve 3. sayı - 10 milyon Stone - ilk tanıtım serisi - 1-4 tam set - 10 milyon Gambit - 2.'den 21. sayıya - 20 milyon Bishop 1. ve 2 sayı - 5 milyon Wolverine 139-146 arası, 149, 151-154 arası & 99 yılı özel sayısı - 15 milyon Nightwing 28-31 arası - 5 milyon Starwars 9 adet seri&tek karışık - 12 milyon - hepsini alan olursa: 75 milyon ---------------------------- hesabım iş bankasında, tüm kargo masrafı size aittir, yurtiçi kargoyla yollarım paketi.[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...!
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 TÜM SÜPERMENLERİ ALIYORUM ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 turkce dimi orumcek adam dedigine gore[hline]
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 evt türkçe, fekat benim net bağalntım bitti tam anlamıyla küt! diye giremiom 1-2 gündür nete, özür :) :) yeni bi paket alcam bu hafta içi, net kafedeyim şu an, buna göre: halfmumiye bütün süpermanler gidio, hs no mu yollıycam şimdi pm dan. bonecrusher'da örümcek adam, wolverine, gambit, bishop için istekte bulundu bide, ama infeqted seninki daha önce, kesin istiyormusun almak? ona göre kime verip vermeyeceğime göre şeyedicem :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...!
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Örümcek Adam (mayıs 96) 1.den - 9. sayıya - 5 milyon (arkabahçe/büyükmavi) Örümcek Adam (haziran 98) 1.'den - 19. sayıya - 10 milyon (arkabahçe/büyükmavi) anlamadim 28 sayi 15milyona mi satiyorsun? oyle ise yarin kadikoyden alirim[hline]
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 starwarsları alırım ama ankaradayım[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye!
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 halfmumi sen parayı yatırdın mı? yarın kontrol edicem bankadan bana adresini yollasana pmden :) Infeqted evt 28 sayı 15 m, yani benden almıosun buna göre? oke bonecrusher a gidio o zaman gambit wolverine vs hepsi 55 milyon edio, bone sana yollıcam şimdi hs nosunu. pmden. infernal_ reborn oke alcaksan ankarada olman sorun değil sanada yolluyorum hs no mu şimdi. 12 milyon yatırcan sende :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...!
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 tamam oke kargo masrafları ne kadar tutar ki[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle...
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 up! :) Uzun zamandır giremeyince bir an almıcamlık olmasın ;) Süpe lerimin hepsi ne kadar ediyor? pm ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 up elime para geçti hoca sonunda alabilecem.. 100 milyon gibi param var.. sharkynin cdlerini ödüycem.. sen şu fiyatları yaz ona göre para ayırıyım.. geri kalanıyla bir antikacıdan çizgi romanlar alcam çünkü..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 hmm öhöm.. fekat ben tr de değilim şimdi .( ' okul için dışardayım, dergiler felan taa trde duruyo.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 neyse ne yapalım :([hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 of benim dergiler de kaldı[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?!
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 off off off boşa harcanmış zaman ve para çizgi roman işi yanında bilen adam olmayınca felaket sonuçlar veriyor[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 kim demiş bilmediğimi? sen çok mu bilmektesin? belki senden eskiyim nerden biliyorsun? belki sen oyuncak askerlerle oynarken ben çizgiroman alıyordum? hiç söylemedim ki sana? bilmeden konuşmak sadece insanlara özgüdür bunu biliyor musun? nasıl bilmeden yorum yapabilir bir varlık? doğarken çizgi roman kültürü ile mi doğdun mesela? kaçtı skill? sadece artık ilgimi çekmiyor 10 yıldır topla topla baydım, hepsini ezbere biliyorum zaten. fiyatlar zaten sallama, ilgilenmiyorum gerçek fiyatları ile. en ucuza nası satabilirim şeklinde yaptım. yoksa atıcaktım hepsini. bunlar zaten asıl parti değil, bunlar yer kaplayan ufak grup, 1/4 falan. asıl parti orjinal spawn, darkness, başka xmenler, batman gibi bilimum karanlık dergilerden oluşuyor. infernal, tr ye gelince alabilirsiniz zaten tekrar ama çok var daha :-) [Bu mesaj Norak tarafından 19 October 2003 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 eh bekliycez napalım..[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?!
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 spawn x-men ve örümcek adam için yanıp tutuşuyorum hele ingilizce ise :)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Jester Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 spawn rulez..[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ya buna bile kavga ediosunuz ya kopuorum. Çizgi romana taparım hertürlü var evde, çince bile var, eski mickey mouse tan tut spawne volverine sora donald amca hehe, supermen, hepsi 100er kere okunmuştur ama hepsi toilet marked[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Öne çıkan mesajlar