BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 tavsiye; *ao official web sitesinden forumlara gir "engineer guide" diye arat, mutlaka birileri hede yapın hödö yapın diye tecrübe/tavsiye niteliğinde bir yazı yazmıştır, onu okumadan bir dakika bile oyunda kalma bu dakikadan sonra, bot ile saldırı, saldırı sonrası yapılacaklar, taktikler, botlar nasıl heal edilir nasıl güçlendirilir , nasıl kontrol edilir [çoğu engy calm olayını bozmak için elinden geleni yapıyor bilmediği için, petler tıpkı oyunculardaki auto attack gibi kendi başlarına saldırıya geçebiliyorlar], nasıl assist yapılır [bir teamde en önemli şeylerden biri, hele pet/bot kullanıcıları için] gibi şeyleri mutlaka okuyup öğren *25 e kadar subwayden çıkma [/tell helpbot whereis subway] *60 a kadar Temple of Three Winds'den çıkma [/tell helpbot whereis temple of three winds] *55-60 gibi olunca benim engineerla arada sırada takılabilirim senle, mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neuromancer Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Ben subway'e girdim ve lvl 16'yım, ama tüm npc'ler bana gri. yani bir xp almıyorum, ilerlerken öldüm zaten o ayrı mesele. belki ilerlerde var daha yüksek levelda npc'ler, öle mi?[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 evet daha ilerde level 25 veya 25ten düşük yaratıklar var[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 evet orada mantık şu ilerledikçe level atlamak mantıklısı da bu zaten çünkü kafadan kırmızı olsalardı size ilerleyemezdiniz =) küçük haritadan takip ederek girmediğiniz odalara girerek ilerseniz mutlaka yeşil ve üstü çıkacak karşınıza, aynı şey temple'da da geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… neuromancer Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: BlackRose, 04 Mart 2003 14:37 tarihinde demiş ki: evet orada mantık şu ilerledikçe level atlamak mantıklısı da bu zaten çünkü kafadan kırmızı olsalardı size ilerleyemezdiniz =) küçük haritadan takip ederek girmediğiniz odalara girerek ilerseniz mutlaka yeşil ve üstü çıkacak karşınıza, aynı şey temple'da da geçerli abicim, :) tamam da... şimdi ben girdim bi team'dik 4 kişilik, neyse.. girdik, ilerledik falan, kral kral gidiyoruz. Sonra bayğaı bi cehenneme gittik.. sonra annem geldi eve, "hadi sana yemek ısmarlıcam dışarda" diye.. direkman, "I gotta go" dedim, geri döneyim dedm, ölü olarak döndüm tabii :) . ciddende kazık bir dungeon, team olarak girip, team olarak çıkmak gerek.[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol tabi ki öyle olacaktı team olarak gidebildiğin yerden tek dönebildiğini düşün o zaman? mantıklıysa eğer o zaman subway olmamış diyelim :p açık arazi olsa belki de bu dungeon mantığına göre yapılmış bir yer olunca öyle oluyo aslında kazık olmayabilirmiş, yani daha güvenli bir yer yapabilirlermiş ama asıl amaç burada kısa sürede hızlı level atlamak olduğu için bunu bilerek giriyosun oraya, eğer beni bozuyo bu diyosan solo mission veya team mission da var alternatif ama onlarda adam bulmak daha zor subwaye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 yeni karakter açanların uğrayacağı yerlerde daha fazla miktarda bulunduğundan bu konu altına yazmak daha doğru olur diye düşündüm... konu : Purifying Rod bu hedeyi subwayde veya ToTW [Temple]'da bulmanız mümkün, bir kenara atmayıp veya satmayıp bir yerde biriktirin, çok işe yarayan bir item ve ben bunu bilmediğim için pek dikkat etmedim, siz edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 templeda normal moblardanmı çıkıyo? yada subwayde? yoksa boss loot felan mı? hazır hem subway hemde templelık twinklerim varken ugraşıp toplarım[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 10dk nanonu kitliyor yazıyor yaw[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 nano poolu kitliyo eh nano poolu kullanan başka bi alet edavat varmı kullandıgın? eger dedigim gibiyse sorun yok bence[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 kitlesin hoca 10 dakkalık roottan veya snare'den iyidir :p bunu pvpde düşünün bi de, can kurtarabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Snare/Root reducer stim/packler ve nanolar var zaten. Bu alet 1 kullanimlik, ve camp etmeye degecek bir olayi pek yok. Acil lazim oldugunda kullanilabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 camp etmekten bahsetmiyorum zaten o dediklerini de bilmeyen yoktur zaten lol! ama malesef aynı değil eğer kullandıysan farketmişsindir süre müre kalmıyo direk sıfırlıyo bu aletler ve çok pratik, tek kullanımlık olduğu da textinde yazıyor zaten diğerlerinin bir kısmını oturarak kullanmak zorundasın, yine agro durumunda kullanamadığın var vs vs kalitesi var kimisi kullansan da çok az etkiliyor bunlar tek kullanımlık ama büyük iş yapıyor, omnilerin bundan haberi olmadığı belli 8 küsür side bonusa düşmelerinden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 O aletin Re-animator/Aztur/Uklesh'den dustugunu hesaba katarsak campe gerek var hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 hehe niye hoca onları leveline göre kesmenin çok basit olduğu durumda kesersin sen de, subwayde de düşüyo ayrıca yani illa muhalefet edeceksen et tabi de :p *pişman olmuştur yazdığına yazacağına* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Anarchy Online Yeni char acanlar yeni baslayanlar vs... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
neuromancer Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Ben subway'e girdim ve lvl 16'yım, ama tüm npc'ler bana gri. yani bir xp almıyorum, ilerlerken öldüm zaten o ayrı mesele. belki ilerlerde var daha yüksek levelda npc'ler, öle mi?[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 evet daha ilerde level 25 veya 25ten düşük yaratıklar var[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 evet orada mantık şu ilerledikçe level atlamak mantıklısı da bu zaten çünkü kafadan kırmızı olsalardı size ilerleyemezdiniz =) küçük haritadan takip ederek girmediğiniz odalara girerek ilerseniz mutlaka yeşil ve üstü çıkacak karşınıza, aynı şey temple'da da geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: BlackRose, 04 Mart 2003 14:37 tarihinde demiş ki: evet orada mantık şu ilerledikçe level atlamak mantıklısı da bu zaten çünkü kafadan kırmızı olsalardı size ilerleyemezdiniz =) küçük haritadan takip ederek girmediğiniz odalara girerek ilerseniz mutlaka yeşil ve üstü çıkacak karşınıza, aynı şey temple'da da geçerli abicim, :) tamam da... şimdi ben girdim bi team'dik 4 kişilik, neyse.. girdik, ilerledik falan, kral kral gidiyoruz. Sonra bayğaı bi cehenneme gittik.. sonra annem geldi eve, "hadi sana yemek ısmarlıcam dışarda" diye.. direkman, "I gotta go" dedim, geri döneyim dedm, ölü olarak döndüm tabii :) . ciddende kazık bir dungeon, team olarak girip, team olarak çıkmak gerek.[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol tabi ki öyle olacaktı team olarak gidebildiğin yerden tek dönebildiğini düşün o zaman? mantıklıysa eğer o zaman subway olmamış diyelim :p açık arazi olsa belki de bu dungeon mantığına göre yapılmış bir yer olunca öyle oluyo aslında kazık olmayabilirmiş, yani daha güvenli bir yer yapabilirlermiş ama asıl amaç burada kısa sürede hızlı level atlamak olduğu için bunu bilerek giriyosun oraya, eğer beni bozuyo bu diyosan solo mission veya team mission da var alternatif ama onlarda adam bulmak daha zor subwaye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 yeni karakter açanların uğrayacağı yerlerde daha fazla miktarda bulunduğundan bu konu altına yazmak daha doğru olur diye düşündüm... konu : Purifying Rod bu hedeyi subwayde veya ToTW [Temple]'da bulmanız mümkün, bir kenara atmayıp veya satmayıp bir yerde biriktirin, çok işe yarayan bir item ve ben bunu bilmediğim için pek dikkat etmedim, siz edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 templeda normal moblardanmı çıkıyo? yada subwayde? yoksa boss loot felan mı? hazır hem subway hemde templelık twinklerim varken ugraşıp toplarım[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 10dk nanonu kitliyor yazıyor yaw[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 nano poolu kitliyo eh nano poolu kullanan başka bi alet edavat varmı kullandıgın? eger dedigim gibiyse sorun yok bence[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 kitlesin hoca 10 dakkalık roottan veya snare'den iyidir :p bunu pvpde düşünün bi de, can kurtarabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Snare/Root reducer stim/packler ve nanolar var zaten. Bu alet 1 kullanimlik, ve camp etmeye degecek bir olayi pek yok. Acil lazim oldugunda kullanilabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 camp etmekten bahsetmiyorum zaten o dediklerini de bilmeyen yoktur zaten lol! ama malesef aynı değil eğer kullandıysan farketmişsindir süre müre kalmıyo direk sıfırlıyo bu aletler ve çok pratik, tek kullanımlık olduğu da textinde yazıyor zaten diğerlerinin bir kısmını oturarak kullanmak zorundasın, yine agro durumunda kullanamadığın var vs vs kalitesi var kimisi kullansan da çok az etkiliyor bunlar tek kullanımlık ama büyük iş yapıyor, omnilerin bundan haberi olmadığı belli 8 küsür side bonusa düşmelerinden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 O aletin Re-animator/Aztur/Uklesh'den dustugunu hesaba katarsak campe gerek var hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 hehe niye hoca onları leveline göre kesmenin çok basit olduğu durumda kesersin sen de, subwayde de düşüyo ayrıca yani illa muhalefet edeceksen et tabi de :p *pişman olmuştur yazdığına yazacağına* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar