aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ekmek super bi adam lan, begenmeyenler cekemiyo. her turlu nooblugumuza lamerligimize ragmen bi kere ters bisey demedi, hep yardim elini uzatti, hep destek verdi, ekmek gibisi yok. seni seviyoruz eko <3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 RAAAAJAAAADOOOOOOOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 aquila said: ekmek super bi adam lan, begenmeyenler cekemiyo. her turlu nooblugumuza lamerligimize ragmen bi kere ters bisey demedi, hep yardim elini uzatti, hep destek verdi, ekmek gibisi yok. seni seviyoruz eko <3. ya bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 o da seviyosa geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kaç para veriyo aln ekmek size, fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 1850 puanlı 4 kişilik clanın ağzını burnunu kırdık sonra 1650 puanlık puga yenildik adaletin bu mu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lol :D olur öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bazi seyleri parayla satin alamazsin spark. bkz: sevgi, kucuk bir gulucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://img300.imageshack.us/img300/2789/shot0011z.jpg takımımda rikinin carry lik gorevini yerine getirememesi uzerine ben ustlendim o gorevi. divine cıkınca da pek bi hos oluyomus valkiri onu anladım. kulelerimizin hic biri kalmadıgı bir noktadan cevirdik oyunu. bu yuzden takımımı kutluyorum. daha fazla da yazmiyim bari. ss e bakarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ekmek bütün çabalarına rağmen yenildi :D Zaten succubunun ilk skilli + 3. sikili ile ve electrician 1. sikili ayrıca hex itemler = feci disable :D Lakin oyun feci çevirdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Jeraziah baya feeder olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 evde olay cıktı bırkamam gerekti oyunu ozur dılıyorum takıma arkadaşlarımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 cuce biz kazandik o oyunu genede:) hemde fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ss varsa koysana tharkas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bir gece de 90+ psr kaybedebilen tek kisi benim bu hon da birakiyorum oyunu ne güzel 1600+ oyunlara giriyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ucan ölüüüüm! son oyunda cok eglendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 son oyun monitöre kafa attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bd ile oyunu çevirip devamında gerçekten güzelce kestiniz ona bişey diyemem oyun almak tebrikler.. Küfürlü içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 qq moar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Devamında hakederek aldınız dedim ağlama demene gerek yok tuğbacım :D bd ile başladığını belirttim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: dory said: qq moar. bunlar dursun şöyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 iyi oynadınız tebrikler bdydi bizimki bizim kaybetmemiz lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi o olmasa bile yencektik zira cok uzamisti zaten late game bizimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Fatihcim sen bitanesin ya 10 kere öl bana de öleyim. Tuğbacım olabilir de gerek yoktu işte haklıyken haksız duruma düştünüz onu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar