fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 metcalf litvanya ordusu gibi, ortam müsaitse yardırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ömer aborjin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yeter lan beynim sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet yetsin. beynin sulanmasın. akşama dota var. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Feyyaz İsrail gibi hep şerefsiz Mümtaz ı herhangi bi ülkeyle bağdaştıramadım. benden daha kötü olan biri vardı o kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 utku/ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 mümtaz hollanda gibi, işine gelmeyince gerivites utku da portekiz gibi. isviçre gibi. koruma altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Fatih naptın 2 dk da lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm çok işsizim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Belli abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: arda da fransız gibi. hep sıçıyor hep sıçıyor KOCA BİR +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pyro ukraynalı zaten, işi gücü vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aga forumun tepesine çıktı bölüm! fede gladio çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 AHAHAHAHAHAHA HAKKATEN OLM O NE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede sen arjantin gibisin sürekli bi ekonomik kriz var hiç kasamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm bu ne hahaha allah belanı ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ZaugnaKhaldun said: utku/ginaly fede said: utku da portekiz gibi. isviçre gibi. koruma altında süper oynuyom lan bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahahaha ne iciyosunuz abi siz sabahlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fede said: can da (madboy) dün bizi satıp gitmesiyle aklımda hep irlandalı gibi kalacak HAYIN DEDI BANA ISYANCI DEDI BEN CIKARCI BIR KAPITALISTIM OYSA ULAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kermit said: insan yeni başlamışsa dotaya kalkıpta "22 kere öldürmüşüm hahaha" mantığını çözemedim o kadar bizde ergen yaşlarda pc başında çok oyun oynadık ama oyunu bilmeyen adamı 22 kere öldürdük diye sevinmedik. gidip farmlamadık çok yetolar geldi geçti daha herosunu yürütemeyen bile vardı burda da eğer biz o insanlara bu şekilde davransaydık burası bu kadar eğlenceli bi ortam olmazdı. HP nin item olduğunu sanan adamlar bile geldi buraya siz ne diyosunuz. diyeceğim odurki bundan sonra oyunda kimler varsa ona göre seçici olup giricem oyuna. yeri gelmisken ben de ekleyeyim; zevkine oynanan, herkesin randomladigi oyunda hirs yapip gidip pic herolar almayin. son donemde riki, bone, phantom oyunlardan eksik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bi de razor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi son zamanlarda anlam veremediğim muhabbetlerden bu da "pic hero" nedir ya? o herolar oyuna dahil mi evet.isteyen istediğini seçebiliyor mu evet.bu sebepten ap oynanıyor mu evet. sürekli sürtüşme,problem çıkara çıkara;hırs ve ego savaşına döndü.yapmayın böyle.üzülüyorum. -sizi çok seven dişi dota player'ınız alat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bana öğrettiler, -di yazıyom, -random yazıyom. bi de malis atıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 piç hero alan adam "ben dotada yetersizim combata girecek cesaretimde yok ama böyle yavşaklıkla 3-5 adam alırım" diyen adamdır. olmaz böyle şey. ben hep random yapıyorum hero öğreniyim diye. Riki gelince repickliyorum kimse üzülmesin diye. karakterime ters bi hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ben şahsen akşamları iki tur insanları silkeleyip kafa dağıtmak için giriyorum, silkileceğim oyuna girmem; böyle de büyük egom var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar