Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aahahahah mamilatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ehue bulmuşsunuz lütfiyi yiyosunuz mamilatör diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Olm o nolucak lan, bi oyunda bizden biri ne kasayım dedi bende mamilatör kas dedim. nerde o dedi orman içindeki secret shop'u gösterdim kenardaki gitti bulamadım falan diyordu İlke'yle mi kimle baya dalga gecmiştik hatırlayamadım şimdi kim oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Bunu yiyecek kadar kötü 3 kişi var serverda. elaidi, penth ve josgelin. üçünden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 n00bluğuma verin ama Medusa ya Battle Fury neden? %150 mana regen için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 mana regen + damage + farmlaması kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Başka bi sorum daha var Ursaya Önce HoT mı cıkılır yoksa Lothar mı ? [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 19:13 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Duruma bağlı değişir.Ayrıca Vanguard kasmak daha sağlıklı oyun başlarında.Ben lothars ı çok kullanışlı bulmuyorum zaten onun yerine dagger al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ursaya lothar yeto işi. dagger hem daha ucuz hem de overpower/blink/overpower combosu yapılabiliyor. ama zamanlama lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ayıca %400 oyundaki max attack speeddir zaten. alacağınız agility overpower a etki etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Pt bile yapma zaten ursaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 O shopu arayan Sly-One'di, ayrica Ekmek senle teke tek yapmak farz oldu, bas nubusun su sunucunun khaladan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 AGA OYUN PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Penth dün josgelin senden çok kastı, kendi klasmanındakiler le 1v1 yap sen. elaidi ile felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ZUZUZ Korkup izmire kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 benden başka kimse sven oynamasın mümkünse. ha bide agali adammı yok 4v4 yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Yukardaki oyun paticik allstars gibi bişeydi, cons hariç tabii. adam yoktu, zira hala yok. Bir daha 4v4 yapan penth gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 open teyze nasıl ekmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 oyunda kaybetmemizin tek sebebi cons dur range olmasına rağmen ortaya geçmemiştir ilk başta aşağıda kasmaya çalışmışımdır khala ile ama olmamıştır sonra cons ortaya geçince ben yukarı gitmişimdir ve tek kasan axe in karşısında tauren ile ne kadar durabilirim o level 5 iken ben 2 idim :) sonra 0-4 oynanır sonra bi kaç kill alabildim allahaşükür ama yine çeviremedik bunlarıda açıklamak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 hadi lan orta tek kassa ölürdünüz dimi deyyuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 late game de çeviremezdik zaten o herolarla erken hücum yapmamamızın sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 oyun bitmeden harrasslayarak bir ilki başaralım. YUH 11. dakikada 5 kule indi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar