Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 alykm slm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 nasılsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 iyiyz sizleri sormalı dota olmaz bu saatten sonra çok uykum var artık başka bi bahara Allah nasip kısmet ederse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 2v5 in ss ni alan yok mu arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 2v4 olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 dotaĞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 7 kişiydik demin 3 gelmedi, yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yine açtı biri mh afferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 abi çok güldüm hahaha karnım ağrıdı yüz çevremi hissetmiyorum haha mevlana gibi döndü adamlar en kısa zamanda replayi sunucam hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ahaha Ali'nin o nc ye dalıp sonra onla Can'ı öldürmesi efsaneydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 her şekil koyuyoruz farketmiyo ya kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bi önceki oyun ağlıyodun bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Tolga çık diyodun.. noldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oyun sonunda noldu peki O TOLGA ÇIK DEDİĞİM OYUNUN SONUNDA NOLDU BANA ONU SÖYLE ! ALDINIZ GEZDİNİ HAVUZDA ELİNİZE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Üstüste 2 kere yenildim yarın çok can sıkıcı oynıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kermit said: oyun sonunda noldu peki O TOLGA ÇIK DEDİĞİM OYUNUN SONUNDA NOLDU BANA ONU SÖYLE ! ALDINIZ GEZDİNİ HAVUZDA ELİNİZE !!! Yarın elbet burda görüşücez tekrar!! Ayrıca 1.ydim o oyun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 1. olmak önemli değil son hamleyi ben yaptım EN ÇOK BANA ÖLECEKSİN EN ÇOK BANA ! ki öyle oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 tabi burdan diğer takım arkadaşlarımında hakkını yemek istemiyorum 1. oyunda Dela Mum Skyfire ve Oliviz. 2. oyunda 10 dk da olsa Orçun Delioglan Dela ve Skyfire. çok iyiydik takımcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Saygılar kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ilk oyun cok iyiydik ya. dart gotunu yaya yaya girdi aramiza, paketleyip iade ettik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sürpriz atakla beklenmedik yerden vurduk ve kazandık. Buradan Cons nickli dota oyuncusu arkadaşıma dahiyane taktiği nedeniyle teşekkürü borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mum_Chamber said: ilk oyun cok iyiydik ya. dart gotunu yaya yaya girdi aramiza, paketleyip iade ettik =) ahahaha 2v1 veya 3v1de hepnizi yargılardım da 5v1 fazla geldi asdaf bu arada consun taktiği merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Asteroth said: Sürpriz atakla beklenmedik yerden vurduk ve kazandık. Buradan Cons nickli dota oyuncusu arkadaşıma dahiyane taktiği nedeniyle teşekkürü borç bilirim. Ahaha o çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Orçun'un yine akılalmaz taktiğiyle yargıladık. Lvl 10 da afk oldu bi daha hiç bakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bu arada Estel'i farmlamalarına rağmen çok kötü hüsrana uğradılar, yazık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar