aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 gene 4 kisi yendik lan. trackle filan isim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 huskara her lifesteal cıkıldığında bir kedi yavrusu ölüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Daha baraka gitmeden quitleyen nooblar acilen L2P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ya arcane. her gün oynuyoruz. bizbizeyiz. zaten yenilcek takım belli oldu mu zorlamadan zaman kaybetmemek için adam çıkmasa barak yıkılmasa bile rmk döndürüyoruz. zaten eksiğiz, zaten eziliyoruz. çıktık bitti işte. neyin davasını yaptın hem burda hem kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yenilme kriteriniz can sıkıntınız, orada sorun var, oyunun 5 kişilik olduğunu unuttunuz herhalde. Lobiden uçuşunuzdan belli. Satanic yapmama 5 dakika kalmış. Rakip pushlarken takım tower huglayacağına base önünde intihar ediyor. Eyvallah diyor bütün parayı karşı takımı püskürtmek için harcıyorum. Daha barakaların önündeki tower bile inmemişken chain quitliyorsunuz. Neye dayanarak eziliyormuşuz anlamadım zira skorda uçurum da yok. 2 kere wipe yiyince oyunlar bitecekse bundan sonra ben de öyle oynayayım. 4 kişi kaldık da demeyin şimdi, adam düşeli epey olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 evet 2 kere wipe yiyince bitiyo genelde oyunlar. bi de uzatmiyim diye özür dilerim yazdım da çıktım kanaldan da. yok arkadaş. her zamanki gibi illa sen haklı olcaksın. senden başka laklak yapan var mı bak? kaldı ki oyun senin satanicinle de bitmicek etmicek. 2 kere daha ölceksin kuleler yıkılcak zaten çıkıcan 5 dakkaya kalmadan. tekrarlıyorum , 3-5 oyuna gir-gör. paticik bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ya baraka olsa nolur olmasa nolur allasen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Özür dilediğin için mi haklısın? Çıktınız, gittiniz o yüzden burada "laklak" ediyorum. Yoksa ben de bayılmıyorum default zeytinyağı olarak görüp dediklerime kulak tıkayanlara birşeyler açıklamaya. Oyuna dönersek, demekki 5 dakika sabredebilseniz herkes mutlu olacakmış. Burada ilk kez oynamıyorum. Oyunun belirli bir adabının olduğu ve insanların sunucuyu her hareketin mübah olduğu ikinci tercih olarak görmedikleri günlerden beri varım. İşin koptuğu nokta da bu. Tek çıkan Dynun değildi, öbür arkadaşlar da nasiplerini alsınlar, ayıp ettiniz, dota kodunu ihlal ettiniz. black, barakadan krepler çıkıyor. Oyunu en azından o kadar biliyorsun sanıyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yan mahalleden gelip oyunumuzu bozan yabancı çocuk gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 takım eziliyo bi kişi eksiksiniz, düşman olarak keyif vermiyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 DEMEKKİ NAPMICAN? ERKEN KONUŞMUCAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 DEMEK KI NAAPMICAN EKMEK? HIC KONUSMUCAN! huskara lifesteal mi cikilir diyen arkadaslari da selamliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hep fede yüzünden yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet benim yüzümden oldu herşey bırakıyorum dotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 itemlar pek gercegi yansitmiyor, fede ile herkes ciktiktan sonra kapismaya calistik da =) creepler bitirdi o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 az bekliyeydin alıyodum aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya git fakir herif, milletin itemlarini filan satmissin. ayrica ben beklerdim, creepler bitiriyodu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 curyasi bile bitirememişim ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ne yargıydı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 agir, 23425 yil hapis cezasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bir bloodstone a bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bende bi satanic yaptım kendi base ime dönemediğim için 2 recipe almak zorunda kaldım birini karşı base den aldım orayı yurt edindik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 erkin yaktı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Roketler çin malı çıktı yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 müm yatıcam, azmo quiti atarım gibi tehditler savurmasa oyunu olabildiğince uzatıp tövbe ettiricektim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar