Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

noxite

Öne çıkan mesajlar

Ya arcane. her gün oynuyoruz. bizbizeyiz. zaten yenilcek takım belli oldu mu zorlamadan zaman kaybetmemek için adam çıkmasa barak yıkılmasa bile rmk döndürüyoruz. zaten eksiğiz, zaten eziliyoruz. çıktık bitti işte. neyin davasını yaptın hem burda hem kanalda?
Sosyal ağlarda paylaş

Yenilme kriteriniz can sıkıntınız, orada sorun var, oyunun 5 kişilik olduğunu unuttunuz herhalde. Lobiden uçuşunuzdan belli.

Satanic yapmama 5 dakika kalmış. Rakip pushlarken takım tower huglayacağına base önünde intihar ediyor. Eyvallah diyor bütün parayı karşı takımı püskürtmek için harcıyorum. Daha barakaların önündeki tower bile inmemişken chain quitliyorsunuz. Neye dayanarak eziliyormuşuz anlamadım zira skorda uçurum da yok.

2 kere wipe yiyince oyunlar bitecekse bundan sonra ben de öyle oynayayım. 4 kişi kaldık da demeyin şimdi, adam düşeli epey olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

evet 2 kere wipe yiyince bitiyo genelde oyunlar. bi de uzatmiyim diye özür dilerim yazdım da çıktım kanaldan da. yok arkadaş. her zamanki gibi illa sen haklı olcaksın. senden başka laklak yapan var mı bak? kaldı ki oyun senin satanicinle de bitmicek etmicek. 2 kere daha ölceksin kuleler yıkılcak zaten çıkıcan 5 dakkaya kalmadan.

tekrarlıyorum , 3-5 oyuna gir-gör. paticik bura
Sosyal ağlarda paylaş

Özür dilediğin için mi haklısın? Çıktınız, gittiniz o yüzden burada "laklak" ediyorum. Yoksa ben de bayılmıyorum default zeytinyağı olarak görüp dediklerime kulak tıkayanlara birşeyler açıklamaya.

Oyuna dönersek, demekki 5 dakika sabredebilseniz herkes mutlu olacakmış.

Burada ilk kez oynamıyorum. Oyunun belirli bir adabının olduğu ve insanların sunucuyu her hareketin mübah olduğu ikinci tercih olarak görmedikleri günlerden beri varım. İşin koptuğu nokta da bu. Tek çıkan Dynun değildi, öbür arkadaşlar da nasiplerini alsınlar, ayıp ettiniz, dota kodunu ihlal ettiniz.

black, barakadan krepler çıkıyor. Oyunu en azından o kadar biliyorsun sanıyordum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...