DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Cihan gerçekten bu iddiayı sürdürmek istiyor musun? Yani tutup replay falan koyucam buraya uğraştırma^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 2.1 Bug using may result in a Default loss. 2.2 Creep skipping/backdooring is forbidden. This means you are not allowed to attack towers or other buildings without creep support. 2.3 "Creep support" means that the tower is in range of attacking creeps - even if the creeps do not choose to attack the tower or vice versa. 2.4 You are allowed to attack any building in enemy base if there are friendly creeps in the base when you entered. You do not have to leave/stop attacking if all creeps are dead. E.g - creeps enter the top entrance of base and start attacking the tower/barracks. You [color=green]can enter the base by any entrance and attack any building as long as you entered while creeps were in the base. You may stay as long as you want. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 tower yoksa dedigin dogru ama daha önceden LANE den gelen creepler warken yıkılmadıysa dalamazsın tower'a. O zman sağdan soldan girmenin hiç mantıgı yok nereyi indirdiysen ordan gir güçlü creeple sağa sola git tower indir baraka indir. Hakan bu kdr amele, bu kdr cahil olmana rağmen iyi oynayabilmen aklın sınırlarını zorluyo. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Herhangi bi bina dio kulenin ne ayrıcalığı var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kurallar umurumda değil, Cihan haklı. Cihan <3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sende onun takımındaydın tabi godoş nası TOKATLADIK AMA YARGIDA KUSUR ETMEDİK 4 KİŞİYDİK HEMİDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ya cihan saçmalamayı ne zaman bırakıcaksın? Kuralı koydum önüne hala kendine göre yorumluyorsun hani biz bunun uygulamasını oynadık adamlar bize yaptı biz adamlara yaptık vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kermit said: sende onun takımındaydın tabi godoş nası TOKATLADIK AMA YARGIDA KUSUR ETMEDİK 4 KİŞİYDİK HEMİDE. Silktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bLaQ said: tower yoksa dedigin dogru ama daha önceden LANE den gelen creepler warken yıkılmadıysa dalamazsın tower'a. O zman sağdan soldan girmenin hiç mantıgı yok nereyi indirdiysen ordan gir güçlü creeple sağa sola git tower indir baraka indir. Hakan bu kdr amele, bu kdr cahil olmana rağmen iyi oynayabilmen aklın sınırlarını zorluyo. : ) Ne acı ki insan kendi cahilliğini kabul etceğine başkasını cahillikle suçluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blckie Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kurallarda tanımı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blckie Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 THARKAS said: ... Bd kuralida soyle: crepelrle geldikten sonra herseyi yikabilirsiniz yan binalar barakalarda dahil creplerin olmesi bsiey degistirmez sadece sizi geri surerlerse yada olurseniz tekrar crepelrle gelmeniz gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Blaq bizim iç bd yapsanaaaaa yapsanaaaa yapsanaaaaaa jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 abi erkinni yazdığı kuralı heralde 40 kişi daha söylemişti zamanında creplerle gelirsen base e yokuştan inmediğin sürece crep kalmasa bile yık yak heryeri bd sayılmaz dendi. kaldıki ortadan gelen crepler sizin yandaki barakalara dalmıştı bile o zmn creplerde bd yapıyo onlar bd yaptı diye biz mi kaybedicez lol onlar dalıyosa bizde dalarız bd değil yani yendik tokatadık. BD DEĞİL KURAL BU CREPLERLE GELDİYSEN YOKUŞTAN İNENE KADAR AĞZINI BURNBUNU KIR HERŞEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 uluslararasi dota federasyonu mu yazmis o kurallari? o kurallarin burda gecerli oldugu memosunu ben almadim. kac yil oldu oynuyoruz burda, creeple base'e girdikten sonra hersey mubah diye oynadik hep, bizim kuralimiz bu, orda da kermitle ben ortadan yanimizda zilyon tane creeple girdik basee. oyun icin bu kadar yazi yazdigimiza degmez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Creepler çıkmadan first blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aga spearı başta kullanmazsan nerde kullanıcan demişim ben de. galiba bi kere filan attım oyun başında spear. sonrası malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bu da yargi.. Avans vererek başladığım maçı 1. olarak tamamladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fede said: aga spearı başta kullanmazsan nerde kullanıcan demişim ben de. galiba bi kere filan attım oyun başında spear. sonrası malum sakalim yok ki, dinlemiyosun beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 gondar opymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Lan aquila niye track atmadın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 5k hp vardı lan çok zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 oyunda da cok temiz aldik elimize, orasi ayri.. hele ben arada "donuyo diye tirsmayin simdi" ayagi yaptim, cok fena oldu sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ona rağmen 1dkda da olsa ölüyodun :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 8 tane stun yiyordum farklı farklı oyun zamanımdan çok stun zamanım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hadi bi oyun daha donelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar