bLaQ Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ortadan gelen creep i sol a çekip solda kule baraka fln kesmek sol lane den ebenin hörekesi gibi ilerlemiş creep warken bd 'dir. Bi ara öğrenin öle oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 creplerimizin hür iradesi tartışmaya dahi açık değildir cylon da öteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bLaQ said: Ortadan gelen creep i sol a çekip solda kule baraka fln kesmek sol lane den ebenin hörekesi gibi ilerlemiş creep warken bd 'dir. Bi ara öğrenin öle oynayalım. creep çekmek nasıl yapılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Silktik, Cihan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sizede ayip 4 diyerek beni silmissiniz:( br servet biraktim giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 4 nooba yenildik diyemiyor adam, kurallara uymuyosunuz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Üzgünüm cihan yaptıkları şeyde BD yok adamların tertemiz silkmişler ağlama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 off utanç tablom da geldi yapıştı neyse ki karşı tarafta tharkas falan var her türlü kaybediyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Deathlord fede foxy e rağmen kazandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 abi cidden pardon ya. elaidi daha çok ölürdü de ben bi yerden sonra bıraktım gözlerim kapanıyo atamıyorum track filan. ama iyi oyundu. kastırdınız bana saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 feyyaz niye öyle diyon lan. kötü mü oynadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 şu cihanları ezdiğimiz oyunda ben olmasam nah yenerdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Hakan şarj atıo ben hexliorum silence atıorum tracklamıosun adamı en başından trackı yapıştırsan çoktan biterdi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bi de yunusun sürekli ok atması dalınca windrunner atıp kaçması geriden ok spamlamaya devam etmesi kıstırınca lothar basması . . . çok küfür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 fede said: abi cidden pardon ya. elaidi daha çok ölürdü de ben bi yerden sonra bıraktım gözlerim kapanıyo atamıyorum track filan. ama iyi oyundu. kastırdınız bana saolun Crematorium said: Hakan şarj atıo ben hexliorum silence atıorum tracklamıosun adamı en başından trackı yapıştırsan çoktan biterdi oyun mazeretim var, asabiyim ben lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 deli oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 abi cons varını yoğunu satıp dagon yapmasa bende biraz oyuna odaklanabilsem ezerdikte farm yedim feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 dagon değil [large]DAGON 5[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 adam 2 kere kesti lan beni onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 oyunun 45 dakikasi pugna ile ezdim bizim cons gene yapinca hiyarligini oyun uzadi benimde bi etkim kalmadi. ama hakan 19 deathinin 19undada payim var hahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Valla Erkin sen olmasan daha da çok ölürdüm çalcam diye banish atıp kurtardın falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ha 19 ha 20 kanka hediyem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bLackcha0s said: deli oynadım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 DeathLord said: Üzgünüm cihan yaptıkları şeyde BD yok adamların tertemiz silkmişler ağlama =) 4.1 Backdooring: You are not allowed to attack any tower on the map without creepsupport. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar