elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 üstteki msj quote yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 biz bırakıyoruz dotayı. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yeterrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 neleroluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 105 dakika 1 paket sigara 3 çişe gittim 2 kere kusayazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 120 dk görmüşlüğüm var.aglaşmayın=b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 tam yeniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 134 var valla. daha var mı dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kafam gitti lan. yandan küçük kuşlar girdi sağ koridorda zıpladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 110 dakika abi İlk kez 500+ krep kestim hot buriza satanic perseverance travel bu halde itemlar ehue Şimdiye kadar gördüğüm en keyifli oyunlardandı. Delikanlı gibi sonuna kadar mücadele eden iki tarafa da helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bence biz yendik. bilekkaosla 50. dakika sonrasını gördük. en azından mansiyon verin lan. şaka yapıyorum bilek. alınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hep ben oynayamayacakken atın zaten eglenceli oyunları. tbr bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 and the oscar goes to Tharkas. ayıp be :( 12kere öldürdü adam.Keşke razorlu vengefullu bi oyunum olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 biz kazandık sayılmalı. ayrıca harbiden dotaya doydum. oynayasım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tecavüz ettik=b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Söz veriyorum bi daha gondar almıycam randomdan gelirse oynarım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 YALAN!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 saçma sapan bi hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dotadan ayrı geçirdiğim yıllar beni eskitememiş. hohoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kill'lerimi çaldın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu oyun çok eğlendim track yiyenin takımı başına toplayıp ward dikip beklemesi oyun boyu 30 a yakın ward alınması ama sadece 2 kere ölmem falan bayaa eğlendim hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 takim herosu alinmadigi zaman ve pati wepla stlye organize olmadan geyigine oynandiginda riki ve gondar gibi herolar ne olursa olsun oyunu domine ediyor. 10dakka bolunca karsimda crep alamayan invis vurup kacip komik komik haraketler yapan crema koridordan cikip 3-5 defa razor(blackcahos) kesince bfsini yapabiliyor. oyunun 30.dakikasindan sonra ward almakta farketmiyor keza gondardan gemde dusurduk roshanda gene gondari basip kesip aegis bile aldik benim yapmadigim item kalmadi ama takimda bir tane bile stun/disable yapan hero olmadigi icin genede kazanmaya yaklasamadik bile. o yuzden gondar alan heleki oyundan az biraz anlayip gondar alan sonrada soel eglendim boyle eglendim diyen benim gozumde eziktir. ben o heroyla oynamiyim diye geldigi zaman repick atiyorum yada baskasina veriyorum, bir sonraki oyun kendimle celisip alirsam dakika 60dada gondar pickleyenlei 10ar defa kesmis olursam sasirmayin...kesilenlerde uzulmesin dotayi birakmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 daha da gelmem patiye diceksin benim gibi. Dengesiz takımlar hırslı ipnelerle oyun çekilmio : ) en iisi 5li wax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ahha toplican bunlarin hepsini bir takimda vericen ellerine rikiyi gondari sonra kafasini cikarani kesicen... aa ben invisdim aa ben cok vuruodum falan gorucek neymis ne degilmis. hakan topla kadroyu gel kasinti var.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Olay mı var gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar