Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
110 dakika abi

İlk kez 500+ krep kestim
hot buriza satanic perseverance travel bu halde itemlar ehue

Şimdiye kadar gördüğüm en keyifli oyunlardandı. Delikanlı gibi sonuna kadar mücadele eden iki tarafa da helal olsun.
Mesaj tarihi:
takim herosu alinmadigi zaman ve pati wepla stlye organize olmadan geyigine oynandiginda riki ve gondar gibi herolar ne olursa olsun oyunu domine ediyor.

10dakka bolunca karsimda crep alamayan invis vurup kacip komik komik haraketler yapan crema koridordan cikip 3-5 defa razor(blackcahos) kesince bfsini yapabiliyor.

oyunun 30.dakikasindan sonra ward almakta farketmiyor keza gondardan gemde dusurduk roshanda gene gondari basip kesip aegis bile aldik benim yapmadigim item kalmadi ama takimda bir tane bile stun/disable yapan hero olmadigi icin genede kazanmaya yaklasamadik bile.

o yuzden gondar alan heleki oyundan az biraz anlayip gondar alan sonrada soel eglendim boyle eglendim diyen benim gozumde eziktir. ben o heroyla oynamiyim diye geldigi zaman repick atiyorum yada baskasina veriyorum, bir sonraki oyun kendimle celisip alirsam dakika 60dada gondar pickleyenlei 10ar defa kesmis olursam sasirmayin...kesilenlerde uzulmesin dotayi birakmasin.
Mesaj tarihi:
ahha toplican bunlarin hepsini bir takimda vericen ellerine rikiyi gondari
sonra kafasini cikarani kesicen... aa ben invisdim aa ben cok vuruodum falan gorucek neymis ne degilmis.

hakan topla kadroyu gel kasinti var.:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...