Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hero K/D/A daki A ne? bayadır oynamıyorumda dota merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 asist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 xaenin 20 kere ölmemiş di mi? olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/azgalor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 çok iyi çevirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 iyi oyundu harbiden. 94 dkda rekordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 en kötü oyunumun (13/28) screenshot'ı konulmuş yaw :( ama takım oyunum iyiydi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sixoms said: iyi oyundu harbiden. 94 dkda rekordur herhalde. 112 dakika vardı sendikanın bir oyununda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 arkadaşım yenildin diye çamur atmasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sonlarda 3 kişilik oynamama rağmen olmadı, takımım çok kötüydü. Pyro alt geliyor, üste git lan, lan lan orta gidiyor diye lothar acıp paso koridor tutmanın yanında efsane kill ve dmg yaptım ama ı ıh dediğim gibi takım kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 nasi kotyudu aga. biz daha 20 lerdeyken alayiniz 25 lvl + butter lari almi$tiniz. biz mid game de cok daginik oynadik, bi ara toplanip girince 3-5 patlattik base i, aynisini siz cok daha rahat yapabilirdiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 o değilde ilk killimi aldım elaidiyle =) special thnx gerçi biraz kahpece aldım hide olup arkadan ama kafaya koymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ilk taurenim(cons quitledi) buda 2. oyun(en azından sonuna kadar oynandı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 dayi bizim cesmeyi nasil goruyorsun ? pardon replaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 one fena own ladi =P biz 9 ken adam 16 falandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hadi dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 salak ev arkadaşlarım lan bu internet niye yavaşladı diye reset atmış modeme. amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 O degil de tecavuz ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hadi ya. lan fly yaptım geliyodum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Üstün yeteneklerimize karşı çıkmaya çalışan 5 tane yetoyu pyro draması, khala hırsı ve sly-one ağlaklığının birleşiminden oluşan bir ruh haline soktuk 3 oyun boyunca; sadece son 2 oyunun ss i var, ama bunlardan ilk oyunun nasıl geçtiğini anlayabilirsiniz zaten: 2. oyun: 3. oyun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Günlüğe de yaz kanka, önemli bir gün sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oyunda da demistim, keske cikmasaydiniz beterin beteri var a dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ekmek said: Günlüğe de yaz kanka, önemli bir gün sonuçta.EKMEK KIZMA BEBEGIM =)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 OHA OYUN MU VARDI? BENI NEDEN CAGIRMADINIZ? oops sori keps. yok bilerek kepsle yazdidyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Benim doctorun replayı varmı?(Aldım sanıodum ya pff) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar