aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bravo ilke, bravo. sak sak sak ahaha rekormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 blitzkrieg ile 12 dakkada base e girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 lol karikatür süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 3 kisi beyond godlike yaptigimiz oyun neden yok la burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ http://img204.imageshack.us/img204/8489/enalarinyargicifn6.jpg http://img412.imageshack.us/img412/7273/geregidusunulduse8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ahahaha ne adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ziraatte çığır açan gelişmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 manta acip ulti atmak super bir duygu bu arada sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Balgam Hüseyin Atarcı Süleyman Ormancı Lütfi Yargının Soğuk Eli "Tanyel" Zıpzıp Kerem Kadromuzla ağır tokmaklamış bulunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Yalana bak . Yoo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Siego ploximus, lag lag diye bahanelerini yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 süleyman da fena isim değil aslında. lakin taktığım isimler ve esprilerin kaynak gösterilmeksizin çalınmasına karşı yargıç dostlarımdan patent alacağım lütfiye ömür verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Agalar ben farkettiyseniz Prophet ile oynarken yargi limitini asmamaya dikkat ettim din ile devlet islerini birbirine karistirmamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sly-One said: ...esprilerin kaynak gösterilmeksizin çalınmasına karşı yargıç dostlarımdan patent alacağım lütfiye ömür verecekler. Penthesilea said: Agalar ben farkettiyseniz Prophet ile oynarken yargi limitini asmamaya dikkat ettim din ile devlet islerini birbirine karistirmamak icin böyle hanzoluk olmaz ki. ama scs. kaynak göster bakayım :):):) peace bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sana da yapicaz bi rot balans ayari genc, sakin ol. Dusman ol bi ara sen de bilerek ayni takim seciosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bkz. imzam aga. sökmen sen bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yeni davaya +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 akşam için özür dilerim. 3 kere elektrikler gitti geldi yattım bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 osmanım, oyun başında range yok bizde diye gg diyordu ama pis yargıladık. oyun sonuna dogru ekranda 3-4 defa geçen godlikelar yeter bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Azmo yine klasını konuşturmuş, herkesi numunelik bi kere almış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Herzaman olduğu gibi formda oynamışım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 düşünün nası bi oyundu pyronun killi deathinden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Cons said: düşünün nası bi oyundu pyronun killi deathinden fazla hahaha ama baya iyiydi o oyunda oguz tebrık edıyorum oguzu buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 drowla kill caldin diyip, magnusun ilk skilliyle 2 killimi calan khalaya bir, gostere gostere calan josgeline 2. ayrica oyun arasinda sigara almaya gidip bizi 3 kisi biraktigi icin tekrar josgeline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar