Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Sartlardan birine uymak yeterli. Hiçbirine uymuyosan kick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bizim samimiyetimiz tagler ustu, senin gibi dislanicaklari kategorize etmek asamasinda devreye sokulur o prosedurler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 forgiver day1 kötüsün ya sen oyunda ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 pwnbot said: no seviye no seriatci no oc no annesiz no noob yes kufur yes sendika by ekmek Dedicated server olmuş bu hsdhahsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Gerekli cevap yukarda verilmiş werewolf. Samimiyet çekilirse forgiverla 1v1 atarsınız kıllatma. 40 dakkalık oyunun 35 dakkasını stunlı geçirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 pwnbot said: gel gelme, mevlana degiliz biz gelene gidene karismiyoruz. ben mevlana degilimki adam ol oyle gel ! demis arif abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 edit. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 slm pwnbot cevab veremedi ve arkadaşlarını çağırdı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kermit said: forgiver day1 kötüsün ya sen oyunda ama :( belli olmuyor genelde kötü diyebilirim bende ama bazen orta seviye oynayabiliyorum son 3-4 oyundur fena değildim, elimden geleni yapıyorum yani emeğe saygı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Gerilmeyin. Sarilalim siki siki. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 mert diye bı arkadasım bu ss koymamı ıstedı çarşamba günü askere gıdıyor gıdene kadarda pati serverında oynuyacak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aga arkadasina soyle bi daha girmesin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 o arkadasina söyle allahsiz demesin bana ! ve küfür etmesin saga sola kalbini kirar cikartirim oyundan boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 o deilde dün othranx, silmavren, ve cüceyi çok pis dotaladık eheh fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 lol bu ss oncesi birbirimze takiliyorduk BD BD diye dalga geciyordu karsi takimda, mert arkadas ne demek istemis anlamadik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 erdem diyolardı mertmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bariz bd ama. ekmekte o kadar çirkef bi insanki oyunda 9 kişi kabul ediyo adam hala bd değil diyo dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 orta ya da sağ yıkılmış orda creep var solda creep yok, sol kuleyi gitmiş yıkıyor adam içerde creep var diyo bd değil diyor adam. sağ sol kuleler olmasa binalar kalsa tamam dicemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 mega creepe karşı bi takıntısı vardır belki :P madem 2 koridoru yarmışsın ve içeridesin ne diye diğer koridora dalıyorsun demeden edemiyorum ama karşı tarafın town ı ne durumdaydı bilmiyorum tabi.bd olmadığını iddia eden başkası çıkmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Onu yapan bendim oyunun artık 110. dakikası falandı ve evet itiraf ediyorum bd diye bişey ilk defa duydum hayatımda zaten girmiştik towna yıkmıştık bizim townda yıkılan 1-2 bina ya vardı ya yoktu baktım etraf boş yukardaki kuleyi gittim yıktım yani oyunu etkileyen bişey değil zaten 3-4 dk sonra oyunu aldık bu yaptığın yasak bd dersiniz öğrenirim yok hükmen yendik yok bu oyun sayılmaz komik şeyler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 komik falan degil, her oyun donebilir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Fistan said: orta ya da sağ yıkılmış orda creep var solda creep yok, sol kuleyi gitmiş yıkıyor adam içerde creep var diyo bd değil diyor adam. sağ sol kuleler olmasa binalar kalsa tamam dicemde... sanırım wissy, "tüm 1. ve 2. kuleler yıkıldıysa base e girdikten sonra bd diye birşey kalmaz" demişti buralarda bir yerde. belki de ben yanlış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Krepler base'in yokuşunu çıktığı zaman base içinde bd olmaz dediydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hemen üstteki mesajda yazmamışım, ben katılmıyorum, orası ayrı typ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Evet dunyada kabul edilen kural dedigim gibi : base tumsegini creeplerle ciktiktan sonra butun binalara vurmak serbesttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar