Bathory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 en sevdigim bot pwnbot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Öğren Ema apla, oyunlar ortalama 1 saat sürüyo zaten, bakma Ekmek'in böyle konuştuğuna sen, 2 gün yeter arkadaşı süründürmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 single player gibi oyna sende. biz susarız enişte gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ekmek said: Asteroth u elaidi yi ne bileyim xaenin i harasslemek için dota bilmeye gerek yok. Onlar da bilmiyor zaten. uhahahaueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 osman yuvayikar konustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 dela ne küfür ettim dün içimden sana ahsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 vay Arkadas Kafası, delaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 olm bir de şikayet edip mesaj sildirmiştim, ehueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ekmek said: Asteroth u elaidi yi ne bileyim xaenin i harasslemek için dota bilmeye gerek yok. Onlar da bilmiyor zaten. Sen çok konuşuyorsun çocuk . Seni bulurum , paranı vermem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ZaugnaKhaldun said: vay Arkadas Kafası, delaymış ya dela yaa, onyargilarinizi kirin arkadasim. biri yeni diye, sizden daha iyi diye, hakettiginiz cevabi yapistiriyo diye dislamaya kalkarsaniz karsiniza aslinda cok sevdiginiz bir figur cikabilir boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 olm yannız bende fakele oynadım. insan fakele daha iyi oynuyor sonucuna vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fake degil abicim, dela out pwnbot in. qwnbot'u alarak bana katilabilirsin cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 procun alabilirim aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Cons said: ZaugnaKhaldun said: Yargı: Unlimited osmandan kötü oynayan yok sanıyordum, varmış. yalthis aga kalbimi kırdın zaten hero mu buldum WARLOCK yargılıom dfg prosso alayım bnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Zaugna o cs le iyi domine etmiş, takdir ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 pwnbot hala yenilmez. oyun boyunca stun tutturamayan spark'a selamlar + arcane'in 7 nubu kestikten sonra oyunun son saniyesinde hayatta kalmami saglayan heal'ina rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ben iyiyim de cevrem kotu. Ayrica yillarin Wish'i oyunun son dakkasinda takimi satarak kreplere verdi kendini ve bizi husrana ugratti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Orada her sey icin cok gecti ve ustumuze kostuklari anda zaten her sey sona erecekti. Daha cabuk yuzlestim bu gercekle. Hic gelmeyecektim. Acidan uzak olayim, daha az canim yansin diye de Azmo'yu kiramadim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yatmaniz uyumaniz yokmu sizin birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nobetci yargic mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gölgede bırakan hamle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dela sux pwnbot rullz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 itemlara bak roful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 mahkeme acik mi su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar