DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Basilius'a basınca ne oluyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 geyiğine demiştim orda fantazi item yapacam fln derken. sonra baktım eziyoruz bastım bf'yi öldüler falan filan. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Basilius'a basınca aura kapanıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yanlış okumuşum yav.Basilius ile başladım yazıyormuş xD :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ikidir silkiyoruz. ama çok güzel oyunlar oldu. acayip keyif aldım. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yetkili seviyesiz . Kik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ahahah linayı cekmis harras icin ayrıca evet son oyun cok ortadaydı süper zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oyunun ortada olmasinin sebebi lopethin gotunun kalkmasi ve direk buriza cikmasi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Lopeth pt den önce buriza çıkıyor ki her heroya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oyunun ortada olmasının sebebi earthshaker dı. elaidi ye bile versen o kadar kötü atmazdı. Hadi attı uyarınca düzeltirdi. Adam güm diye vuruyo yere bakmıyor nereye attım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bi üstteki oyunda korkunc bir takım calısması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Olm HAHAHAHA . Emre resimlerin isimleri , ltf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Xaenin said: Lopeth pt den önce buriza çıkıyor ki her heroya . yok be önce pt cikiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 simdi bi kere oyuna ben gelmeden basladınız, sonra wishin(Ranged) karsısında ezildim ilk. ben alta gectigimde lvl 2 idim wish 6 olmustu. orda yaklasık 5-6 kere fistan bana geri dönüyorum demeden adamlarla dip dibeyken b yaptığı için farmlandım. sonrası malum. kötü oynadım ama şartlar böyle gerketirdi razor alıp ortada rahat kasmak sonra artistlik yapmak kolay jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Cons ezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sy ve mkb ı attığımda oyun bitti ss de çıkmamış =/ uzun zamandır almıyordum gondar dengesizlik olmasın diye sdmvsşkvmsbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 o kadar cok asist yaptimki fizandan attigim stunlarla cons a, costu ayi gibi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bi de ben tidehunter ı 2. ye aldıydım. 1. de de böyle fenaydı durum zaten adfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 olm madem razor alip kasmak cok kolay, siz alin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mandalina yiyordum ben. Baktim Cons yenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 insanlar dotaya küstü bu oyundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sly:simdi bi kere oyuna ben gelmeden basladınız dikkat ettinmi bilmiyom ama oyunun 1. dakkasıydı lan başladınızmı dediğin an :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar