Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pardon la dakka 13tu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 abi böyle olcağını bilseydim bu kadar üzmezdim yawwwwwwwww................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 zuhaa orc sen olmasan corba icemiycektik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aga çorbanın arkasından gelen patlıcan oturtmaya ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 azmo çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aga patlican iyidir nikotin kaynagi, yarabbi sukur denir. bu arada ben 600 creep kestim ama azmoya ayip olmasin diye hero kill'e yazdi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Replay e baktım, ilizyon kuleden 65 hp götürmüş dela. 2 oyun yenilmek yaramamış sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bu arada troll ün buildi hakkaten çok kötü ya. Basher yerine maelstorm yapsa cok agır yenilirdik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bd bddir aga, 65 hplik kuleye gecerken ugratma beni bundan sonra plx =/ adi bir insan olsam ekmegin isyan goruntuleri ve quitini iceren bir ss koyardim ama yarin aksama sakliyorum bu heyecani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 su miranaya bi build oturtamadim guzel. VG cikioz, arcane cikmadigimiz icin mana sorunu oluyo. VG + arcane cikiyoz bu sefer core itemlar icin gec kaliyorum. ayrica her zaman deso mu alsam mjol mu alsam ikileminde kaliyorum, nasi yapsak iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 mjo iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu arada ilke çırpınıyodu bi oyun, sonuç bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben boşa demiyorum aliye int herosu dışında hero verin yargılasın int herosu ile çok kötüsün ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Abi resimlerin isimlerini okuyorum ve bayağı gülüyorum . Resimleri büyütünce altta isimlerinin çıktığının , farkında-mısınıx ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Zegna said: su miranaya bi build oturtamadim guzel. VG cikioz, arcane cikmadigimiz icin mana sorunu oluyo. VG + arcane cikiyoz bu sefer core itemlar icin gec kaliyorum. ayrica her zaman deso mu alsam mjol mu alsam ikileminde kaliyorum, nasi yapsak iyi? orb olarak deso cok kritik degilse fazla ise yaramiyo hyper ya da bir skille eslesmedigi zamanlar, ayrica ilk item bottle ya da arcane olmali, vanguard cikmaya da gerek yok neutral kasmadikca. hatta nc icin bile gereksiz vanguard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Gerekli , EOS çıkmayacaksa çok gerekli , Mirana'nın canı benim 6 yaşındaki kardeşim kadar . Narin hatun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 çok hoş hatun ama mirana ömrümü veririm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 AH O MEMELER . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 benim 5 yas ufak kardesim bile miranayla ziplamayi kesfetti, hp kasmaya ne gerek var. ayrica item build'i gec bi ok atma pratigi yap aga, hala tutturamiyorsun. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aga kaplanın üstünde bacaklarını açmıyomu ERİYORUM BİTİYORUM O SAHNEYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 mirana'ya arcane gereksiz bence. 2 bra pt mjolnir linken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 buyuleri sadece calmak icin atarsan gereksiz tabi sdfdf ayrica yukardaki denyo leoricle mana sikintisi konusunda "olunce zaten mana full geliyo ya" diyen bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 lol, iyiymiş. bi bolt attırıp öldürürsün skyi öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gelmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar