Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Joscelin said: Kaan'a katılıyorum. Ayrıca Kaan, Jetman'de challange gönderdim, kapışalım. Balonlu insanlarla bırak Jetman oynamayı , ip bile atlamam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 iğrenç oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Balon sensin, gerisini uyduramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Oha elim kaydı ve yenildim . Ama neyse Orçun'u bayağı ağır yendim , 2 ye falan katladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Eet, eminim elin kaymıştır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Sand king e her fury yaptığınızda sarışın mavi gözlü taş gibi bir kız ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 öyle birşey olsa pent hep o heroyu alır dediğin gibi yapar önüne çıkan ilk elemana da yatardı. sağlamasını yaptım tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 cesmenin ultiye alinmadigini farkettim bu arada sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 işte bu yargılamış. helal aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 agir silktik. -abad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 seni silkerim ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Farmlanan khala nın aura haline gelmiş hırsına, düşman base de kapışırken çıkardığım ilizyonun adam ölünce 2 kere kuleye vurmasıyla oyunu pauslayıp ağlayan dela ya ve anti mage e basher yapan cons a rağmen çok fena yendik. SS aldım lakin bizim takımdan bir arkadaş experimental takıldığı için doğal olarak gösterdiği düşük performansı afişe etmek istemiyorum. Saygılar, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bd yaptınız + oyun başında taktik kasan bizdik aga peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ahaha ne bd si ya bırak. Biz gelene kadar regen oldu o damage. Taktik dediğin de sen az canla kaçarken üstüne aktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Xaenin said: Oha elim kaydı ve yenildim . Ama neyse Orçun'u bayağı ağır yendim , 2 ye falan katladım . high score un kaç genco?************* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Abi bu harass topici dota için. Geçen oyunki insanları aşşağılamicaksanız yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 800 vuran heronun iluzyonu 30 saniye kule mule ne varsa girdi, sniperla base onune gelip kule alip lotharla kacmak da bir opsiyondu artik default donanimda aga. + annen yargilandiktan sonra kacmak icin attigin akmalarini da unutma =( kadin gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 800 critleyen adamın damage ı 300 felandır, kuleye critlemez, ilizyon %50 damage vuruyor, + damage itemlardan bonus almıyor ve sende mkb bruiza var. toplasan 5 kere maksimum vurmuştur kulenin %50 reduction ına verdiği damage da 200 den fazla degildir. Bd yapmasak harbiden 10 sn uzarmış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ekmek said: 800 critleyen adamın damage ı 300 felandır, kuleye critlemez, ilizyon %50 damage vuruyor, + damage itemlardan bonus almıyor ve sende mkb bruiza var. toplasan 5 kere maksimum vurmuştur kulenin %50 reduction ına verdiği damage da 200 den fazla degildir. Bd yapmasak harbiden 10 sn uzarmış oyun. aha bd yaptigini kabul etti, yendik + lamersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dela çok ağlaksın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 marshall'dan quoteluyorum hatta, "you've been lawyered biatch!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kero, sana gülüm diyemem gülü farmlayan bol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ahah aga adamlar yargılamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aga screenshoti koysa goruceksin yargiyi. dakika 20 creep 98. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar