Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun nedir bilmeyen adamlar su oyunu oynamasin.
Buranin guzel yani insanlarin dalgasina oynamasiydi su oyunu. Kucukken insaata topu kacmis adamlar gibi hirs yapicaksaniz ben kacarim abicim, yazik gunah o kadar lafa yani. Arkadas bildigim adam 40 dakka mal diyo bi de utanmadan yuzume bakicak kampuse denk gelirse.
Saka ne oyun ne gercek ne ayirin 10 yasinda UO oynayan cafe bebesi degilsiniz.

Sorun ne diye sorcak olanlar olabilir, Furion'a dps gittim desolator pt mkb ve 2 basher ciktim, olay budur. "Mal" misim, oyun benim yuzumden kaybedilmis vs de vs, iste yok hex yapicakmisim hex neymis biliyo muymusum oyunu bilmiyomusum.

Ulan ayip be. Ben ne gun hanginize geldim hakaret ettim ya saka amaci gutmeden. Insan olun biraz. Bisey deneyecem dedim, yapamam support su an dedim. Ayip ya cidden ben su an bi oyun icin bu kadar seviyesizlesecek insanlarla nasil ayni ortamda bulundum onu anlamakta gucluk cekiyorum. Bi daha hicbir sekilde oynamayacagimi bilin paticik sunucusunda, oynayanlar insanlar olmadigi surece.
Mesaj tarihi:
Harikayım .

Ayrıca İlke haklı kesinlikle . Ucunda para varmış gibi oynamayın şu oyunu . Öyle oynayacaksanız da işinize gelmeyince cıvımayın , tavrınızı koruyun .
Mesaj tarihi:
abi cidden kimseye laf söylemiyorum burda ne sana penth nede başkasına
ama şu oyunda hırs yapmayın lütfen
arkadaşsınız yazık arkadaşlığınıza
o anki sinirle birbirinize kötü şeyler söylemişsinizdir olur geçer
sallayın abi
Mesaj tarihi:
penthe +1 bu aralar eskisine göre biraz daha hırslanma var bence de. hırs yapıp dota ya da başka bir oyun oynancak bir sürü yer var paticiğin tadı sırf zevkine oynamamızda kendinize gelin pls
Mesaj tarihi:
penth hala saçma sapan konusuyosun

bi de utanmadan gelmis kendi kendine yazı yazmıssın.

orda 75 dk lık oyun var
1 kisi eksigiz

karsı takımda void ve mirana var 2 si de hayvan gibi vuruyolar.. void bash ten cıkarmıo bf + mom u da var

ne yapıyım item olarak diyosun. hex diyoruz, dps'im ben diyip basher yapıosun.. nie hex yapmadın diyince aptal aptal basher ın daha mantıklı oldugunu anlatmaya calısıyosun. sonra oyunu kaybediyoruz.

o kdr kötü oynadıgın icin seni takımına insanların almadıgında kimin gel dedigini unutuyosun.. salak salak konusmaya devam ediyosun..

bu hırs deil, hırs olsa sen 0/20 gittigin oyunlarda laf ederdik.. 5/9 bitirdigin basherlı furion una degil. az kafan calıssın.
Mesaj tarihi:
Olivies said:
ekmekte beni çekemiyordu ondan gelmiyorum ama yakında üzmeye gelicem tekrar.
allahın noobu ya aklıma geldi canım sıkıldı.

GOSU oliv.

AHAHA
Lan sen bana çok iyi oynuyorum demeden önce hiç farketmedim bile seni ben.
Anca msn de ötüyon sen yok yurnero ya fury yapılırmış yok crit armoru ignorelarmış.
ZUHZUH.
Mesaj tarihi:
furiona guinsoo cikmasi inanilmaz kritikken parayi bashera yatiran birini yenmekten zevk aliyorsan seni benim arada senin accountunla girdigim wepla nub gamelerine sokalim aga gunde 3 posta dsfsdf
Mesaj tarihi:
Aga yenmekten zevk alma kıstası proluk olsaydı sizle oynamazdım lakin ben ÇOK iyiyim.
Mesela yenmekten zevk aldığım diğer bir insan serverın en kötülerinden olan elaidi.
Mesaj tarihi:
bLaQ said:
penth hala saçma sapan konusuyosun

bi de utanmadan gelmis kendi kendine yazı yazmıssın.

orda 75 dk lık oyun var
1 kisi eksigiz

karsı takımda void ve mirana var 2 si de hayvan gibi vuruyolar.. void bash ten cıkarmıo bf + mom u da var

ne yapıyım item olarak diyosun. hex diyoruz, dps'im ben diyip basher yapıosun.. nie hex yapmadın diyince aptal aptal basher ın daha mantıklı oldugunu anlatmaya calısıyosun. sonra oyunu kaybediyoruz.

o kdr kötü oynadıgın icin seni takımına insanların almadıgında kimin gel dedigini unutuyosun.. salak salak konusmaya devam ediyosun..

bu hırs deil, hırs olsa sen 0/20 gittigin oyunlarda laf ederdik.. 5/9 bitirdigin basherlı furion una degil. az kafan calıssın.
Vay ak farkli oyunlardaymisiz heralde.

Beni takimima insanlarin almadigi oyunlar nedir ya, neyden bahsediyosun sen? Milletin geyigine nub su bu demesine ses cikarmam arkadas arasi egleniyoruz, ama yuh anasini satiyim itin gotune sokmussun. Aksam aksam cinnet getirttiniz bana. Kaldi ki, savunma ihtiyaci hissettigimden degil de, ben sana ne item yapayim demedim, buriza mi basher mi yapayim dedim, sen hex dedin. Ben de dps maxlamak icin bisey denedigimi ve yapmayacagimi soyledim. Sonra susmadiniz. Haklisindir degilsindir, burada 5 yasinda bebeler gibi oyun tartisacak degilim, benim tartistigim hareketlerinin sacmaligi, oyunda nasil oynadigin degil. Yaptigim item yanlis olabilir, oyundan bi bok anlamiyo da olabilirim, ama sen benle boyle konusamazsin. Emre zaten sacmalamanin doruklarina cikti, bi muddet onume cikmamasini oneriyorum sadece. Mantiksizligin, sacmalamanin bi siniri var.

Ha bu arada, karsi takim 1 kisi eksikti.

Oyunda da soyledim, kac senelik tanisikligimiz var muhabbetini vs de severim, basina ne geldi ne oldu bitti bilmiyorum da, biraz sal, her sey degil oyun. Hala aptal aptal diyorsun, salak salak konusma diyorsun, ulan agzimdan size bi kere ciddi olarak soyle bir laf cikmadi ya, utanir insan biraz. Oyun oynuyoruz anasini satayim su 2 kelimeyi anlayamiyorsan benle diyalogun olmasin bir daha: OYUN OYNUYORUZ.
Ben susucam muhabbetimizin hatrina, sen de aynisini yaparsin umarim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...