Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hep kaanin sucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Xaenin said: Odeon said: bi internet kesebilirdi beni... kafayi yememek elde degil dc oldugum oyuna gel Dc olsan da geliyor psr. olay prsde degil ya daha 10 dakkasi vardi oyunun :s cok iyi dovuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 SC2 yemedimi beyler :D Kaan Hon oynamasa kimse pati oyununa 10 tane adam bulamıyor. İyiki SC2 oynuyamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İstesem oynarım çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 2 saat önceki oyunda olmayanlar dota oynamaya başladığımızdan beri görülen en komik kille şahit olamadıkları için baya üzülmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Xaenin said: 2 saat önceki oyunda olmayanlar dota oynamaya başladığımızdan beri görülen en komik kille şahit olamadıkları için baya üzülmeliler. oyuna başladığımdan beri en çok güldüğüm olaydı oyundaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Lan oyunda olanlar da goremedi, noldu orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Abi ben hiç beceremem Emre'den replayi alıp orasını kesip bir hızlısını bir yavaşını koymasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 swiftblade li ss replay felan koymyayın abi, pyro da oynayabiliyo onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Swift değil abi ben chipper kermit behe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Xaenin said: 2 saat önceki oyunda olmayanlar dota oynamaya başladığımızdan beri görülen en komik kille şahit olamadıkları için baya üzülmeliler. merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Şunu videoya çevircek yokmu bende çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Çevrildi abi topiği var tavuğa yazık oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Rencidasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Abi şu oyunu kazanıp, üstüne sevinip, üstüne hatıra diye ss alıp, bir de üstüne buraya koyman baya komik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi neden ki? ben fede osman oğuz aynı takımdayız. en kötüler değil miyiz abi biz, güzel bir olay. niye kızdın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 takımlar baya etkileyici bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bir estel yok işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Hatta ben olsam o kadar öldüğüme utanırdım yani. 400hp yanında invis gezen dw'nin ulti atmadığı bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 lan zefirle 1/14 oynamışsın bi de gelip buraya yazı yazıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Abi en kötüler değilmişsiniz, bu gece kötünün yeni bir boyutuna tanık oldum ben yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 harbiden bari git yat. dw 2 kere gankledi beni. o kadar da kötü değildi. takımın en kötüsü sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fede said: lan zefirle 1/14 oynamışsın bi de gelip buraya yazı yazıyosun :( Abi benim ne günahım var dw initiate etmiyo diye ben girip yattım sürekli, bi bakıyorum erkin dışında herkes basee gitmiş bile çoktan. Combat diye bişey yok, herkes pve yapıyor. Onu bile yapamıyorlardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Neyse abi sizden kötüsü de varmış onu anlamış olduk sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar