Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sonrası harass topiki[HoN&Dota]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha bide o oyunda abartmıyorum 9sn delay yaşadım
aquila sürekli düşme tehlikesi geçirdi
khail bi ara creplere ölüyodu lagdan felan.
o derecede ve karşı taraf lag yok bizde diyodu
ona rağmen YARGI !
Mesaj tarihi:
olm josgelin penthten once basladi oyuna. yaz basiydi biz hep beraber oynadigimiz zaman, o gunlerde penth HARVARDDA proflara ozel muamaleye gidiyodu, daha haberi yoktu oyundan.
Mesaj tarihi:
Yok adam serverın en kötüsüydü 1 hafta önce, msn den geldi ben niye oynayamıyorum yaa dedi, 2 3 tavsiye verdik, canavar gibi oldu.
Öte yandan bu adam hem çok kötü hem pro ayaklarına yatıyor.
Mesaj tarihi:
O olay potansiyelle alakalı diye biliyorum ben ya.

2 kişiyi örnek alalım mesela, biri diğerinden seneler önce başlamış olsun oyuna -Ekmek diyelim buna- bu adam haliyle oyunun temellerini, stratejilerini, itemlarını, herolarını, kısacası her şeyini daha iyi bilir diğerinden. Bir noktada alışkanlığıyla bile götürebilir oyunu bir yere kadar.

Öte yandan diğer oyuncu parlak, çabuk kavrayan ama deneyimsiz olsun -Joscelin diyelim buna da- bu adam da haliyle başlarda sadece kill olacaktır ama bir noktadan sonra Ekmek'i ezecek hatta ve hatta yargılayacaktır.

İsimleri uydurdum ama güzel durdu ya.

Dipnot : MSN'den "DOTA! Gel abi pls pls pls =((((" diyen sen değil miydin lan? Niye kandırıyosun insanları?
Mesaj tarihi:
oyundan soguttunuz artık mayın koymadım o derecede
yok şöçyle yok böyle
yeter ya !
her goblin oynayışımda ÇOK İYİYİM diye laf edip oyundan doğutmayın plx
Mesaj tarihi:
Aga goblin alsan ne almasan ne, herolarımızla hiç bir alakası yoktu bence ==)))) bekleyip seçemedik antilerini. Çok iyi olan kazandı.

Creep stats ta bir an ezaloru karıştırdım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...