Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Evet, bu doğruydu bak. Enerji patlaması bir seferde olunca süper oluyor da, uzun soluklu olmuyor işte. İlk oyun çılgın attım ama allah için =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ben muhteşemdim . İlk 10 dakkada 3 kere bLaQ'ı kestim . Harikayım ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 olm adam 597 creep kesmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ha bide o oyunda abartmıyorum 9sn delay yaşadım aquila sürekli düşme tehlikesi geçirdi khail bi ara creplere ölüyodu lagdan felan. o derecede ve karşı taraf lag yok bizde diyodu ona rağmen YARGI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Fistan üye [şikayet et] § 21 Ekim 2007, Pazar - 06:53 [ özel msj ] olm adam 597 creep kesmiş lan Yetmedi. Yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 khala ve arkadaslarini AGIR YARGILADIK! boyle hezimet gorulmedi, takim arkadaslarima burdan saygilarimi sunuyorum ve yargida emegi gecen ellerinden opuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 JOSGELİN BİLE ÖĞRENDİ OYUNU PENTH HALA ÇÖZEMEDİ YA ONA GÜLÜYORUM. ZUHZUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 olm josgelin penthten once basladi oyuna. yaz basiydi biz hep beraber oynadigimiz zaman, o gunlerde penth HARVARDDA proflara ozel muamaleye gidiyodu, daha haberi yoktu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yok adam serverın en kötüsüydü 1 hafta önce, msn den geldi ben niye oynayamıyorum yaa dedi, 2 3 tavsiye verdik, canavar gibi oldu. Öte yandan bu adam hem çok kötü hem pro ayaklarına yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 O olay potansiyelle alakalı diye biliyorum ben ya. 2 kişiyi örnek alalım mesela, biri diğerinden seneler önce başlamış olsun oyuna -Ekmek diyelim buna- bu adam haliyle oyunun temellerini, stratejilerini, itemlarını, herolarını, kısacası her şeyini daha iyi bilir diğerinden. Bir noktada alışkanlığıyla bile götürebilir oyunu bir yere kadar. Öte yandan diğer oyuncu parlak, çabuk kavrayan ama deneyimsiz olsun -Joscelin diyelim buna da- bu adam da haliyle başlarda sadece kill olacaktır ama bir noktadan sonra Ekmek'i ezecek hatta ve hatta yargılayacaktır. İsimleri uydurdum ama güzel durdu ya. Dipnot : MSN'den "DOTA! Gel abi pls pls pls =((((" diyen sen değil miydin lan? Niye kandırıyosun insanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 9 aydır oynuyorum bebişim, belki 10. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 oyundan soguttunuz artık mayın koymadım o derecede yok şöçyle yok böyle yeter ya ! her goblin oynayışımda ÇOK İYİYİM diye laf edip oyundan doğutmayın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yeto 12 dakikayı ölü geçirmiş, zuahaha muahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Aga goblin alsan ne almasan ne, herolarımızla hiç bir alakası yoktu bence ==)))) bekleyip seçemedik antilerini. Çok iyi olan kazandı. Creep stats ta bir an ezaloru karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ursa magnataur leviathan panda iyiymiş bi de vengeful veya sandking olsaymış oyun başlamadan bitermiş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 110 dakika nedir abi ehue "NO RUSH" mı oynadınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Azmo iyi neutral çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 mjollnirle skadi çalışıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 skadi orb degil range herolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar