Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 zeawee said: söylemeden edemiycem, son oyun dedeye yaptığım itemlar: 5 armor veren auralı bot; bracer; mock of brillance; +250 dmg; hack'n slash; +25 str. hadi gg.. Kusura bakma da bu nasıl bir ezikliktir abi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gördüm atılan mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ve kıskanmayın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sextacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ciagra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bir daha tank heroyu bana bırakmayın beklentiler büyük oluyor =) Ondan sorada vipassana noobmuş takımlar eşit olmadı geyikleri dönüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 crenia şöle böle oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Buddha said: Bir daha tank heroyu bana bırakmayın beklentiler büyük oluyor =) Ondan sorada vipassana noobmuş takımlar eşit olmadı geyikleri dönüyor :D sesu nun bile senden bilmem kac level yuksek olmasına sebebiyet verecek kadar kotu oynadın. o kadar dedimize dua et sdfs. 10 level mı ne bitirdin sanirim oyunu. sonları bilmiorm gerci kırk saat bitirmediler oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu oyundaki tank sayısını prötestö ediyorum. Sıkılıyor insan. yeni tank pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Oce4n said: Farmlamaya gerek yok zaten pek. Kendileri atlıyor ölmeye :P Bkz: nil: (hd izleyiniz :P ) http://www.youtube.com/watch?v=YDStCPyWv4M&hd=1 of. ikinci oyunumdu o ya. artik öle yabmiyorum da bu bisi degilki abi =P karsi base'e 2 kere hp doldurmaya gittim misal. ya da homecoming stonea bastim basedeyken. ya da en fenasi oyunu pauselamislarken OHAA LAGA BAK YIAA demisligim de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ahaha ben bile yapmamıştım bunları fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yeni bir en kötü topicinin zamanı geldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 karşı base e hp doldurmaya gercekten gittin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oyun pauseliyken simdi de oyun dondu lan diyenler de var, uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 barbu said: karşı base e hp doldurmaya gercekten gittin mi? yok gidiyomus gibin yaptim, yolda genklediler. gittim eed =D kafam karisti alala. hayatinda sadece wow oynamis insanim, olar öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ne desem ki bilemedim. cok gec cevap vermesen gulucektim de gulesim kacti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 saglik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yalnız kızlar arasında en iyi oynayan sırası yaparsak eger sesu>dory>estel>=vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ezel var ama o sayilmaz, bi de estel en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ezel iyi oynadıgından onu kız kategorisine sokmadım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 puppeti banlarsan dengeler değişir ama :/ ama nil engineer alsın hard pro oynuyo arada. böle gelip gidio proluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oyuna renk katıyor sadece. bole canı isteyince etrafa ulti aciyo harita mavilessin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ahah ya heycanlanip ultiye basiyorum abuk subuk yerlerde falan dogru. 6 kill aldigim da olduydu ya bir oyunda. takimlarin dagilimina göre degisiyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 vaniLLe said: ahah ya heycanlanip ultiye basiyorum abuk subuk yerlerde falan dogru. 6 kill aldigim da olduydu ya bir oyunda. takimlarin dagilimina göre degisiyo bi de.creep kill? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar