Vidar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bu ne ya serverlarda sorun mu var herkeste lag düşüyor herkes falan. demin adamın biriyle 1v1 kaldım 8 kişi düşünce. sonra dark ladyle kafasına çaktım hohho arakna vardı onda hiç şansı yoktu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ağaçları yıkılırken kule derdinde olan karşı takımı kutluyorum. -Melih Gökçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pub da ar oynadım witch geldi 3 circlet 5k nakitle dk 15 te oyun bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/hon.jpg hon kariyerimi bu oyundan sonra noktaliyorum, gl hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 helal şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mahallede tur atip geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 niye o skora bu kadar sevindin ki? bi kere takımda swiftblade var, baslamadan gg. onun yanında skorun da herhangi bi oyunda yapılabilecek bir skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 herhangi bi oyunda yapiyo olsam sevinmem heralde, adama bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ahahahah boşver şükrü böyle açıklamalar yıkmasın seni, hep destek tam destek. BİZ SANA GÜVENİYORUZ BUNDAN SONRA HEP BÖYLE YAPACAKSIN. BUGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN SADECE BİR SKOR YAPMADIIIIIIIIIIIIIIIIN. BUGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN BİRŞEYLERİ YAPABİLECEĞİNİ GÖSTERDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.BUGÜÜÜÜÜÜÜÜÜNDEN TEZİ YOOOOOOOOOOOOK KD RATION 1 IN ALTINA DÜŞMEYECEEEEEEEEEEEEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 birak yaa, bi daa da oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Replay falan ol oğlum. Birde nasıl dkda 30 kere basabiliyosun şu mousea ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 daha fazla bassam oyunda dengesizlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 şükrü rosha gel pivipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sildim chari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rutian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 =) srry babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 zeawee avans verdi acımadık, yargı döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 off uykum geldi oynamıcaktım ztn de, yeni oyunculara da alışamadım bide:D onlarla olduğumda hep yenildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ikinci oynu sırf üzülmeyin diye verdik. yoksa alırdık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 magmusla 1e 12 falan başlayıp oyunu çeviren adam oldum ahhaha 3 4 kere triple quad muad aldım ultiyle gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 publa oynamak çıldırtıcak beni 4 oyundur yeniliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 BD'den nefret ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi crenia ne kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 lan ne alaka. bu mesajı yazdıgında oynamıyodum bile. ayrıca son oyun ezdim. sparkcaster dayanamadı ortaya gecti orda da oldu. silitherla tek el oynadım resmen. ezip ezip gene ezdim. sen de valkiri ile gelip buyu attın calmaya calistin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 en kötüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar