Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ANNIHILATION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Son oyunda osmanım tahıl ürünü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Fistan said: abi dün 11 oyun peş peşe kaybettim. ekmekten hayır duası bekliyorum. benim duam kabul olsa gökten kemik yağardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bugun oynadıgım son iki oyunun istatistikleri kaydedilmedi, insallah problem duzelince eklerler onları da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bir apaçi aglıyor gözleri yaşlı http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=23632507 1,5 saat, epic win. replayi izleyin takım oyunu ögreninn sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yanlız scout kimse çok güzel oynamış helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ekmek saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=23810621 http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=23820905 iki oyundada takımım çok güzel aktı ve yendik. HELAL TEAM p.s : 1. oyunda blood hunterla şov yaptım şov asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ya bırak. bu kadar rezalet bi takım olamaz ben, emre, kaan, arda, osman isimleri sayarken bile tüylerim diken diken oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 2saat bekleyin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 fede said: ya bırak. bu kadar rezalet bi takım olamaz ben, emre, kaan, arda, osman isimleri sayarken bile tüylerim diken diken oldu lan olm karşıda ben varım nası şikayet edebiliyosun 2 elin parmaklarını geçmez hon oynama sayım aaaalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 gene iyi aktık ya son oyun cidden feciydi dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 fede said: ya bırak. bu kadar rezalet bi takım olamaz ben, emre, kaan, arda, osman isimleri sayarken bile tüylerim diken diken oldu lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bizdede Bizde Reha vardı ama çok iyi aktı valla. Adam pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hemen hemen her oyunda en az olup en cok olduren olup oyun kaybetmekten nefret ediyorum. http://www.honarmory.com/stats-lookup/?p=ohmylord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ne kadar öldürdüğün yada ne kadar öldüğün önemli değildir! Önemli olan takımınla bir olup savaşmaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Voltran ! Voltran ! Voltran !!! Tek başına adam kesmeyi bırakıp takım arkadaşlarınla beraber kesmeye başlarsan kazanırsınız... Senin lvl 20 takımındakiler 12 ise sen ölürsen oyun bitti demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 nerden biliyosunuz tek başıma kill aldığımı sadece ar oynuyorum kaç tane her o kendi başına kill alabilir ayrıca kendi başına kill almanın nesi yanlış ? 1 kişi tek başına gank yapabiliyosa o onun yeteneğidir diğer 4 ü oynamayı biliyosa zaten o tek başına kill alabilenle takılırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Atıyim tutar dedim tutmamış. O zaman ks yapmayalım dünya kazansın. Pub gameden bir beklentide olmamak lazım zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 forumun kotu yani klavyesi olan yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 forumun amaci o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 amaci klavyesi olan herkesin yazmasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ben&Jerry's said: hemen hemen her oyunda en az olup en cok olduren olup oyun kaybetmekten nefret ediyorum. http://www.honarmory.com/stats-lookup/?p=ohmylord eğer bu hondaki ilk accountunsa yolun başındasın diyeyim. acilen kendine bi clan bul onlarla takılmaya başla yoksa oyundan saçların beyazlar, oyun sırasında titremeye başlarsın. sanırım ben yakında bunları yaşıyacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ben&Jerry's said: amaci klavyesi olan herkesin yazmasi degil hayır amacı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar