cenx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 vista uyumlu dediler indirdim fakat sorun cıkarıp kapandı. uguru da var benim k8t800 boardda çok ihtiyacım var. acaba kullanan beni bilgilendirebilecek biri varmı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 k8t800 benim board ama soruyu anlamadım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 :) senin abit eq die bi program gelmedimi boardla birlikte hani sessiz moda alıosun yada overlock yapıosun fan hızını arttırıosun öyle entegre süper bi sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 mesela ben de uguru yu acıyorum, hicbisey yok. oc guruya basıyorum fan eq ya basıyorum yukarıdaki degerlere bakıyorum hicbisey gozukmuyor/olmuyor. garip yani oc diye aldım abit anakartı oc yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 işin garibi netten çektiğim versiyonla bende onu yapamıyorum. eski versionda vistayla uyumlu deil. hatta abit eq yu açtım oyuncak jip skiniyle açıldı ben güldüm. çok kötü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 abit eq ysa derdin ondan sadece sıcaklıga falan bakıyosun, speedfan gibi bi program varken abit eq kurulmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Speedfan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar