RedBullBursa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Abi başlarım böle işe herkes afk elinde AV ye otomatik girmemi sağlııp afk olamamı sağlıycak bi addon u olan varmı bende bırakıcam char ı yeter ya... Yardımlar için şimdiden thx... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Afk olmamanı sağlayacak addon yok ama programlar var :) ghostmouse filan işe yarar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 serverini bir de charinin adini yazarsan seviniriz ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 battlegroup belirtirsende yeter eheh. özellikle sızıp dürteriz gerekirse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Chromaggus Hijack-Paladin Xij-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Aradığın şeyleri google a yazarsan belki satılan scriptlerden bulabilirsin 5-10$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ahaha lol git pve yap sen bosver pvp yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sanki pvp yapcak afk addon arıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 genelde paralı bu tür programlar script dersen oheey dedrim çok uzun iş:D [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:47 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Yetti ya kaç gündür 15 kişi AV yapmaktan bay geldi bende gündüzleri leechlicem. Bi addon tavsiyesi veya ÖMden isteyesim var elinde hazır bulunan birinden. İşteyken bari 3-5 Honor gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 asdasdas mage le honor toplıcaz tabi olm sen addon varmı yada script onu söle pis mage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 İyi hoş ama çok küfür yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben bi kere şahit olmuştum leec takılıom hunterın biri YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! diye yanımızda Spawmlıyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 aint you ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 programa falan gerek yok abi bi tane pervana alcan böle dönenlerden klavyryi koyacan yanına o döndükce vuracak klavyeye işte youtube ta görmüştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bekliyorum sevgi dolu scriptli ÖMlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla şikayet eden olursa anında sutluolar. ben 5 ay avye giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Valla haftalardır aynı charlar leechliyor bişi olduğu yok gına geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 AVde ne kadar surede AFK olunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ok herşey hazır geriye birtek kendi kendine BGya kaydolup girecek addon bulması kaldı :) BGassist manuel kaydolursan seni otomatik sokuyor BGye ama kendi kaydeden var mı bir BG bittikten sonra diğer BGye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: ben bi kere şahit olmuştum leec takılıom hunterın biri YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! diye yanımızda Spawmlıyordu.. haksızsa haksız de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: ben bi kere şahit olmuştum leec takılıom hunterın biri YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! YOU ARE FUCKİNG NOOBS !!! diye yanımızda Spawmlıyordu.. haksızsa haksız de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Haksız. Yok mu otomatik BG sırasına nasıl gireceğimi anlatacak bir yol bilen babayiğit biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 otomatik için ben biraz sormuştum bilmemkaç dolara bot alıcan o seni sokar bide şu script i açık ttucan , sonra dadından yenmez dediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hangi bot otomati,k sokuyor BG? Daha doğrusu BG sırasına otomatik sokan hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar