beybin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 http://ilan.elookat.com/ilan-COK-ACELE-YANINDA-KALABILECEgIM-BAYAN-EV-ARKADASI-uasuAAN-53923.htm kiraya da yardım edermiş. hanzo. edik : bi türlü yapamadım url şeysini be. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 12:13 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ahah sende kalsın işte kimseside yokmuş hayatta tek başına adam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hahah güzelmiş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 DÜRÜST OLMASI TERCİHİMDİR. (ama olmasa da olur?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 300'e ne bayanlar bulur var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Buda iyiymiş istedi zaman gelebilir sdf http://ilan.elookat.com/ilan-bayan-ev-arkadasi-ariyorum-uasuAAN-53420.htm Buda iyiymiş http://ilan.elookat.com/ilan-muhabbetime-doyum-olmaz-uasuAAN-52008.htm [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 12:34 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 daha iyi [spo]http://img511.imageshack.us/my.php?image=afjsdfok3.jpg[/spo] [ Mesaj 02 Eylül 2997, Pazar - 12:32 tarihinde, theavicena tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 12:33 tarihinde, theavicena tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 allahım ne hanzo adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Oha, iyi taktikmiş; hemen üye oluyorum. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 14:07 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 O hanzo amca Sylar a mı benziyo yoksa bana mı öyle geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: maceraya düşkün bayan arkadaşlar arıyorum geyik olsun diye koyuyorlardır ya bu ne [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 14:20 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 "YANINDA KALABİLECEĞİM YALNIZ YAŞAYAN BAYAN YANINDA KALMAK İSTİYORUM" cümleye bak asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: selam bayan arkadaşlar ben mehmet 20 yaşındayım şehir farketmez ev arıyorum :) baba parası yiyorum şehir şehir geziyorum bir sene kalacagım bi yer arıyorum üniversite 2 den terkettim sarmadı kalacagım maceraya düşkün bayan arkadaşlar arıyorum üniversitede okuyorlarsa daha iyi olur bayan sayısı farketmez ücün beşin lafını yapmam :) maddi durumumda yeterince iyi o yüzden miktar yazmıyorum. .. Ahahaha süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kirolar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 iyi işte kirayada katkıda buluncak daha ne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bobrekler gider yakında bunların : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 merhabalar se'gili bayan paticik kullanıcıları. istanbulda evinde kısa bir süre ikamet edeceğim birini arıyorum. bizim ev badan boya tadilat falan derken tinerci yuvası oluverdi. sabah uyandığımda yüzümü yıkamaya gittim tuvalete bir de bakayım ne! aynadaki yansımama selpak mendil satmaya çalışıyorum "allsaaana be abüüv!" diye her neyse.. 21yaşında, hoş sohbetim, şu aralar az biraz tiner koksam dahi pek bi temizim. entelektüelim.. geceleri marcel proust'tan veya albert camu ve varolşçuluk hakkında konuşabileceğimiz gibi marquis de sade'den alıntılar yapıp eyleme de dökebiliriz. bütün bayan kullanıcılara selam olsun. bana ulaşmak içn yanlış[email protected] a mail atmanız yeterli hilmi ergüven. ________ gibi salakça bişiyi de paticik için ben uydurabilirim.. falan ve filan ve yalan ve dolan ve faso ve fiso.. elbette yukarıda yazan bilgiler tamamen sıkıştır ve isimler uydurmadır evimde de tadilat falan yoktur.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 19:52 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aga abazanlarcumhuriyeti ne y AEHAEEHEHE D: D: d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 BENİM KİMSEM YOK. HAYATTA TEK BAŞIMAYIM biri acıyıp sanki bi kere verecek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 abazalık başına vurmuş zavallının, üzerine gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar