Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasın mı? sevgilin mi?

rayka

Öne çıkan mesajlar

kızım d nin yüzüne bakamicanı söylemiş ya ilk çıkmaya başladığında nasıl bakıyomuş yüzüne sonra birden utanma duygusumu gelmiş nolmuşta bakamam yüzüne modlarına girmiş? bırak ya sen sevdiğin için inanmışsın dediklerine.. bence o seni sevmemiş sadece takılmış işte bi süre daha sonrada bulmuş bi bahane çekip gitmiş.sende burda ben onu seviyorum onunla tekrar nasıl birlikte olucam diye üzülüyosun. gözünü açta düşün biraz! arkadaşının yüzüne bakamicam diyen adam en başında derdi ve hiç başlamazdı. olduki başladı arkadaş markadaş dinlemez sonuna kadar senle olurdu..
hayata toz pembe bakmayı bırakta aç gözlerini..
Sosyal ağlarda paylaş

vay anasını hakkaten.
cthulhu'nun olayını da biliodum ama böyle bilmiodum :p
salla gitsin diyorum cthulhu sana. senin de hataların olmuştu(r) öncesinde ama verilen karşılık çok gereksiz ve ağırlaştırılmaya çalışılmış birşey. taktığına değmez.

bu arada benim de aynen böyle bi olay geldi başıma, nitekim karakterlerden erkek olan paticikte eski üyelerden. bayadır mesaj attığını görmedim de... benim kız arkadaşımla kanka gibi olmuşlardı, bi problemimiz olsa yardım ediodu falan. sonra ayrılmamda katkısı oldu, siz çok alıştınız birbirinize ondan böyle ws ws. diip gaz verdi. 1 sene geçmeden kıza yazmaya başlamış, itiraf etti kafası iyiyken. bi daha konuşmadık nitekim. var böyle arkadaşın sevgilisini arkadaştan önde tutanlar. insan olan arkadaşına saygısından böyle birşeyi aklına getirmez, hani en azından aradan birkaç yıl geçer, o zaman hükümsüzdür denebilir. dostluk baki kaldığı sürece o bile problem olmayabilir bana göre. ama kız mı yok, erkek mi yok başka lan? aralarında da 6 yaş fark vardı ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ben eski sevgilinin arkadasi gelip senden hoslandigini soyledigini sandim.

ama sen burda gidip ondan hoslandigini soylemissin

hmm.. ayni seyi ben yaptim durum pek ic acici olmadi gerci ben daha yalan dolan entrika yapmistim , oyle bulusmustuk ammaa kız bayagi bi olgun cikip beni sasirtmisti.Gerci beni tanıma sansini bana vermedigi icinde hafiften kızmıstım .aldigim cevap '' kardeşim diyebileceğim birine bunu yapamam '' burdan takrar kendisini alkişliyorum. *alkış

neyse senin yanıtına gelince bak benim gibi olsa durumun o zaman gidip bakamazdın suratlarına ama bu cocuk senle bulusarak zaten hatasını kabul etmis.Yani konusarak halledebilirsin gurup icindeki mevkiini.alfa erkek ve disi ile de yakın isen unutulur gecer bu olay.Raata tak yani

edit : haa dersenki ben hoslanıom daha bunlardan cart curt onu unutcan iste.Sonu husran ben sana soliyim.Cok cin olman lazım ordaki virajları donmen icin ki sende daha o tecrube yok gibi durur.

ben mi noldum.Ben simdi arkadasım ikisiyle de raata taktım yani.kafam rahat vijdanım huzurlu

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 16:27 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

gene bu forum içinde 2 kişi de aynenbu durumda olduklarını belkirten bir topik açıp gülen smileyler dolu bir mesjalr atmışlardı orda da söylemiştim..

"biz birine çok pis kazık attık nihhoohoh" demek gibi bişi bu..

Cthulhu,bahsettiğin kişi ben ve erkek arkadaşım sanırım.yazdıklarına birazcık dikkat etmelisin çünkü o konuyu biz birine kazık attık nihhohoho diye açmadım ben.paylaşmam gerekiyordu çünkü saklanacak bişi değil bu.ha az bucukta olsa senle ilgili bende bişiler biliyorum(bu anlattığın ilişkiyle ilgili).sütten çıkmış ak kaşık değilsin.ne beni ne fistanı nede aramızdaki ilişkinin boyutunu biliyorsun.ki zaten adam gibi okusaydın anlardın sanırım bazı şeyleri.aa ama pardon doğru ya biz kişiliksiz insanlarız.unutmuşum.özür dilerim baba büyüksün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...