Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi istiyorum!


Lexius

Öne çıkan mesajlar

Evet kedi istiyorum..Ankaraya taşındım ve bi kedimin olmasını istiyorum..Tekliflere açığım..Duyarlı bi pati olarak kedicik bakmak istiyorum.Bilginiz dahilinde bişeyler varsa yazarsanız sevinirim.Şöyle kabarık tüylü ve şirin bişi olursa çok makbul olur =) mıncıklar severim sevdiririm. canı değer makbuleeem n-cik ile bakiciiz yavrumuza seviciiz..

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 00:35 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben de kedi almayı düşünüyorum

ama daha karar veremedim bir türlü.

bombay veya egyptian mau getirteceğim sanırım ama başka bişi de düşünebilirim. (eahah.. bengal getirtsem olur mu benjamin!)

aslında evde oynanabilecek bir kedi istiyorum dolayısı ile araştırıp taraştırıp karıştırıp bir sürü kedi sınıfı buldum. sonrasında sağlıklı olmaları, kolay hastalanmayacak cinsler olmaları falan devreye girdi. orada da bilenlere danışıp listeyi daralttım. uzun süre yaşamaları da önemli. bir canlıya bağlanıp 4sene sonra aramızdan ayrılması üzüntü verici... oyuncak gibi değil ki yenisini alasın.. en son kriter ise görüntü olarak devreye girdi.bunun dışında tüy dökme, alerji (misal egyptian mau bazı yiyeceklere karşı alerjik ve gen havuzu daha dar iken bombaya çiğ et verilmemesi söyleniyor. ayrıca bombayların amerika türleri astıma yatkınken 2.türleri için herhangi bir tehlike bulunmuyor) en ön plana çıkan kedi bombay. ancak diğer cinsler de aslında çekici.

yahu sanki evlatlık bebek alıyorum! neyse işte bööle ara ara araştırmalara devam ediyoruz. satın alma konusunda ise internet aracılığı yurt dışından (özellikle amerikadan) bir çok evcil hayvan sahibi ile mesajlaşıyorum. falan da filan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...