horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 at kafadan ne güzel. akp gelince şeriatı getirecek, şu olaCAK, bu edeCEK... minority reporttaki olay gerçek mi oldu nedir. öyle bi zorlama olsa adamın ağzına sıçarlar, sen de gayet iyi biliyor olmalısın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yani diyorsunuz ki "ne önerirseniz biz bahane bulacağız", öyle mi? işin ilginç tarafı adam zaten gazetecilere yansıtmış olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 nesi at kafadan? en buyuk parayi buyuk ihtimalle akp milletvekillerinden kazaniyor adam milletvekili 3 5 olsa yanindaki kadrosu tonla kisi. bunlar gelmeyi birakirsa denetimlerde zorluk cikartirsa ne olur? adamin ekmegiyle oynamak bu. at kafadan kismina da nerden kanaat getirdigini anlamadim fakat laubali tavrinin hastasiyim, gunes fena carpmis galiba. taksimde bile alkol ruhsati almak ve olan ruhsatin suresini uzatmak icin neler donuyor git bir soruver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 vazgeçtim. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 23:59 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 vazgeçtim. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 23:58 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 "Türkiye'de 353 kişiye bir cami, 60 bin kişiye ise bir hastane düşüyor" http://arsiv.sabah.com.tr/2004/06/15/gnd101.html Şuraya bak ya 353 kişiye bir camii... Güzelim yurdumda ki manzaraya bak. Nedense millet cami cami veya mescit mescit diye inlerken hastane hastane sesleri pek çıkmıyor. Güzel yurdumun insanları hiç mi hasta olmuyor ne, veya insan dinine insan yaşamından daha fazla mı önem veriliyor. Geçin arkadaşım geçin, İşi şova dönüştürmüş millet adam gidiyor cuma camisine ki çokta sevin bir elemandır tanırım mahallede. Sonra da karıya. Türkiyede herkes müslüman da, sokakta adam gibi adam bulmak zor oluyor. Çeşitlilikler cenneti güzel yurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya bunları anlamaları için önce bi ton şeyi çözmeleri lazım... onun için en baştan anlatmak lazım bu arkadaşlara.. önce bi gaz bulutu oluştu.. not: bendemi vazgeçsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 camiye gidip namazını kıldıktan 1 hafta sonra cocugunu hastaneye götüren adamın isyan etmedigini zannetmiyorum ben. yani çember sakallının "ne gerek var hastaneye cami yapın" dedigini zannetmiyorum.ödenekle ilgili bişey devletle ilgili bişey sivil toplum örgütleriyle ilgili bişey. maltepe meydan caamine 1 trilyon para harcanmıştı zamanında sonradan akıllarına geldi heralde caminin altını "özel" poliklinik hastane karışımı bişeye çevirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bi ruhnamede bize lazım bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Abicim yanıldığımız nokta şu. Kimse kimsenin dinin gereklerini yerine getirmesinden rahatsız değil,zaten kimsenin dininin kimseyi ilgilendirmemesi lazım gerçekte ama aslında olay öyle de değil.Cemaatin sokağa taşmasından rahatsız insanlar. Birisi de kalkmış Amerika'yla karşılaştırmış. Alakamız yok. Gerek yaşam tarzı,gerekse kültür olarak Amerika ile Türkiye çok farklı. Din, Türkiye için, Türk insanı için bir yaşam tarzıdır. Bunun kabul edilmesi gerekir. Gel gör ki İran'da da din yaşam tarzı ama orda acaba neden dışarılara sakmıyor cemaat? Erdek'teyken ben de Cuma Namazını dışarıda kılmıştım, sokağı kapatmışlardı.Durum benim hiç hoşuma gitmemişti. İnsanların kaldırımlarda namaz kılması hiç de hoş birşey değil. Camiilerde mescitlerde kılabilse herkes daha güzel olur. Sonuç olarak İran'da nasıl beceriliyorsa burda da becerilir. Bu herifler bizden daha zeki değiller ya? Onlar nasıl beceriyorsa biz de beceririz gibime geliyor. Ayrıca bir noktaya da değinmek istiyorum, müslümanlık Türkiye'de sömürü amaçlı kullanılmasa birbirimizi kazıklamaktan çok daha ötelere gidebilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Din, Türkiye için, Türk insanı için bir yaşam tarzıdır. Bunun kabul edilmesi gerekir. benim icin degil, sulalemin ve ailemin oldukca genis cevresinde bildigim ailelerin yaklasik %90`ni icin de degil, ki anadolu`nun oldukca yobaz bilinen bir sehrinde coreklenmistir o sulale. ee nooldu, biz turk degil miyiz simdi? gidelim mi buradan? uni`de anadolu`nun dort bir tarafindan gelen adamlarin tanidigim %90`ni icin de din yasam tarzi filan degildi. askerde de ayni sekilde. is icin dort bir tarafini gezdim anadolu`nun, belli zincirlerin icinde kalan esnaf haricinde de bu lafi bu kadar iddali soyleyecek kadar ornege rastlamadim. inancli yasayanlar vardi elbette ama dini yasam tarzi haline getirmemislerdi, gozuktugu kadariyla. eger birgun turk insani gercekten dini yasam tarzi haline getirirse bu yolsuzluklar ve kanun tanimayan insanlar yuzunden olur. ancak cozum olmaz ama caresizlikten o yolu da deneyelim derler. su anda gozuken bir zamanlarin papatyalari gibi her donemin adamlari simdi akp`yi destekliyor. olan iten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 fetullahin mucahit yetistirme muhabbetini gecelim de, horace ne dedin de vazgectin cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sokakta namaz kılmak nedir ya? hatırlarım ufaklıkken peder bayram namazı kılabilmek için 2 saat önce çıkartırdı arabayla camiye ve 10-20 cami gezerdik boş yer bulana kadar. sokakta namaz kılmak şovdan başka bir şey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya burda bizim sitedede cuma günü cami taşıyor avluda taşıyor neredeyse dışarı kadar gidiyo bu yola kadar evt. da bu esnafın calışanın senin benim gini normal adamın yaptıgı şov mudur alahaşkına ? cumaya gelmiş adam geri dönmüyor cemaate birlikte biryer kapıp kılmaya calışıyor namazını , biri bakkal hasan amca digeri elektirikci cemil şov , necmettin erbakan gibi bi adamın yolda gördügü her camide durup namaz kılmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Londra'da dahi Ingilizler, surekli teror psikolojisi altinda olmalarina ragmen, muslumanlar daha ozgurdu bizzat sahidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 tunalıdakilere kocatepeye gitmiyorlar sokakta kılıyorlar demişte acaba gidip bi bakmış mı kocatepede de yer oluyor mu ? bırakın bunları bu olay yeni bi durum değil yıllardır böyle akp geldide oldu değil yani laf salatası not: akp ile alakam yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Terörden daha kötüsü var rejimin değişmesi...(yıllar yılı alıştık terör saldırılarına ama rejimin değişme ihtimali ve şuanki gidişat daha korkutucu), bu ülke halkı için yaşamdan daha önemli değerler var Atatürkçülük gibi... Bundan dolayı Londralıların öyle bir korkusu yok Türklerin var. hali ile de Türkiye'de şuan zıt kutuplar çok belirginleşiyor. Halkın %90+ ı müslüman olan ülkede müslümanlığını rahatça yaşayanlar da var iken yaşayamayanlar belkide politik kaygılar ve ideolojilerinden dolayı sıkıntı çekiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bence rejim tehlikesi yok. niye derseniz, rejimi değiştirecek dediğiniz adamlar sandığınız gibi milli görüş yolundan geçmiş ve emellerine ulaşmak için maske takmış insalar değil. onlar artık zamanında takmak istedikleri maskelerin kendisi oldular. paraya ve maddiyata, manevi değerlerden daha çok önem veriyorlar. bunu sadece dini anlamda söylemiyorum bi şehite bile söylenmesi zor şeyler söyleyebiliyorlar. Allah korkusu olan ve bunu gerçekten hisseden insan dediklerine dikkat eder. zaten bu saatten sorna şu varlıklarıyla rejimi değiştirmeye kalkarlarsa zaten fason olacağından her anlamda düşündüğümüzde ben açık veya gizli bi tehlike görmüyorum edit: ayrıca bişey daha. manevi değerleri savunan insanlar Türkiye'de AKP ile alakam yoktur demeye başladı ki bu rejim tehlikesinden daha vahim bi durum. direk kutuplaşmanın kendisi bu [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 02:28 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bu ülkede Müslüman insanlar Alevi Sunni diye ayrılıyorken siz neyin hoşgörüsünden bahsediyorsunuz. Aynı dinden olan insanlar bile birbirlerine hoşgörü göstermezken kimden hoşgörü bekliyorsunuz. Bence bu ülkedeki birçok kişiden hoşgörü falan beklemeyin. Adam namaz kılarken bile sen namaz kılmadığın için sana yan gözle bakıyorsa bu insandan mı hoşgörü bekleyeceksin. Edit:konuya çok alakasız bi yerden girdim herhalde ama kusura bakmayın. bu saatte bu kdr oluo. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 03:35 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: Londra'da dahi Ingilizler, surekli teror psikolojisi altinda olmalarina ragmen, muslumanlar daha ozgurdu bizzat sahidim. Iste sorun bu Turkiye'de ve genel olarak musluman ulkelerde.Hristiyan teroru yada atheist teroru vs olmadigi halde o ozgurlukler yok musluman olmayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 misyoner diye insanalrin vahsice olduruldugu bir ulkede yasiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 provakatif olayları gerçek zanneden insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 herkes sahislar istedigi seye inansin.. kimse kimse -en azindan bu konu acisindan karisamayacagini dusunuorum- karisamaz.. birakin insan dini ozgurluklerini yasasin belli cervecede.. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 06:16 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ne yani adam namaz kılmasınmı iyice saçmaladınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 patiyi burası paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar