dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 nefret ettiginiz reklam var mi? gorunce kumandaya sarildiginiz? kalgon reklamlarindan nefret ediyorum ben ne zaman ciksalar içim daraliyor kendimi cok kotu hissediyorum koslada da basladi şimdi baska hiç bi reklamda değil, kalgon reklaminda korku basiyo icimi. o kadinlarin salak ve yapmacik ses tonlari kulaklarimi tırmaliyor nefret ediyorum ben yalnız değilmisim ama oğrendim ben gibi nefret eden cok varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o kalgon reklamında yıllardır çıkardıkları demir parçası 8 ytl bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Coffe Crown Reklamında bir kızın teki durmadan BUZZZZ diyo. O reklamı görünce Tv yi kırasım geliyo cok sinir bozucu reklam. ahanda reklam http://www.youtube.com/watch?v=yczogDiBS5Q burda 2 kere buzz diyo bu daha sinir http://www.youtube.com/watch?v=cidKchKhsr4 artık cıkmıyo sanırım [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 18:57 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 grr o zaman 8 ytlnin cilesini cekmisim bunca yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 coco colanın brrrrrr reklamı mesela : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 BAKIN ALMIŞ KISALARI!!!11 öldürün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Oxi Action'daki piskopat karıyı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 arkadaslar aranizda ülker cikolatali gofret sevmeyen var maaaaaa? tut kafasini vur duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: daverc, 01 Eylül 2007, Cumartesi - 18:57 tarihinde demis ki: BAKIN ALMIŞ KISALARI!!!11 öldürün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 evet aynen bu arada,calgon. Bu kadarmı kıt bir ekip olabilir ya yıllardır konsept aynı.Biraz değişiklik katar action katar insan reklama. Embesil beyaz önlüklü bi adam,1 tane evhanımı,bide o demir parçası. Kadında fazla salak olduğu için 2 cümle ezberletmişler.Onu takır takır söylüyo ve o iğrenç müzikle sona eriyor reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ''Var mi nazoo gibisiiii?'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aahha o da var. 2.5 sn sürüyor reklam,parayok adamlarda euha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 once onun uzununu yayinliyolardi bi ara.sisman bi amcan cikip profesor edasiyla nazoyu icip, 'ooohhhh' gibi biseyler diyodu. sonra o 2 saniyelik bolumler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bal parmak reklami -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 dabi dabi dabi dabi mısıııııııııııır çereziiiiii Oynayan çocuğun başını okşayıp, yavrucum yeme cips mips ölcen diyesim geliyor. Rezil bir reklam bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 rustu; 'gol yemem sorf tabii ki yerim'' =/ edit : golf ne lan ahaha [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 19:16 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bide Vole nin reklamı var. Sinemalarda çıkıyorda tvde çıkıyomu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 agalar bi reklam vardı içim sıkılıyodu boyle kanalı değiştriyodum.hangi reklamdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 @killer : içim ayran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 TABİKİDE EGE BAL REKLAMI! "Arı vızvızvız arı vızvızvız arı vızvızvız Ege Bal yiyınııııız" söyleyenlerin sesleri ayrı bi iğrenç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o braun reklamında kız arkadaşına mini etek dayatan erkeği görünce harbi gülüyorum. ama çok yalan be. harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Dabi dabi dabi dabi mısııır çereziii dınını dınını dınını diye bi reklam var, gollum boyunlu küçük çocuk, çereze kitlenmiş yemekte... en nefret reklam benim için bu o sipastik veledin bir gün önceden tuzlu suya yatırılmış yaş odunla dövülürken çekilmiş görüntülerini izlemek istiyorum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 agalar allah kahretsin bu reklam yapımcılarını.o yüzden digiturk rulaz baş,ka bişey demiyorm.artık izliycek hiç bişey yoksa izliyorum türk kanallarından gına geldi gına!12 dakka reklam nerde gorülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Donduuma vaaa mı donduuma Panda reklamı. Aşırı uyuz bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 arçelik reklamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar