Spidee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Uzun daha iyiydi bence de, ama alan memnun satan memnun olduguna gore sihhatler olsun diyeyim ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahahahaahahah, pipoyu bi tur vercen mi lan aahahahahahahaha adını bilmeyen kalmamış:D -adın ne oğlum -özcan -soyadın ne evladım canım -özcan -sen benle dalga mı geçion lan *çota* lise günlerin aklıma geldi ahahhahaha, tipe gel ya:D abi sen ne yaptın ya şaka dimi bu, abi kız tribine falan mı girdin ne oldu:D yaş kemale erdi tabi bünye istiyo artık bende geçen gittim efendi gibi baba tıraşımı oldum geldim, sıcaktan bak söliym, olsun ya takma kafayı:D olsun ya:D şaka lan dimi bu, kuş gibi bakıo hey yarabbim sana geliyorm, ahahahah eski günlere döndürdün beni, ahahahah lan ne diycem ahhahaha, ahahahaha yazamadım hey allaağm, lan siyah tepeli güllü vardı satardık, geri uçar gelirdi, sona bidaa sat,,obbaa,,, şekilli keretaydı ahahahhahaha, şu hayatta o el kadar kuş gibi bile olamadık lan özcan aahahahahaa petronas tawır diyosun aahahahahaha olsun ya gel olsun:D -şaka lan dimi bu foto -... -lan -... -ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahahaha harbi lan ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kıskananlar ortadan ikiye yarılsın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 gülmekten yarılıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 iyi olmuş bence saatler olsun :P kısa saç ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: kingpin üye § 05 Eylül 2007, Çarşamba - 19:09 [ özel msj ] gülmekten yarılıyoruz biz. ahahaahah harbi doğru mu bu ya, hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: sughnuk üye § 05 Eylül 2007, Çarşamba - 18:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ahahahaahahah, pipoyu bi tur vercen mi lan lan emre o pipoyu baskası yapmıs fatos hopla. kestirdim rahatladım lan.kimde vardı 7 senedir uzun sac. eralp sende kıskanma lan veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi olsun ya:D bünye istiyodu nezamandır böle bişey, ay parçası gibi olmuş miss olmuş, [spo] [/spo] o zaman şu şapkadan bul bana bi tur lan hadi be, evet iyi değilim [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 20:29 tarihinde, sughnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yeh 7 senelik masallah sac sac diil kadayifti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 walla arada esio "git kestir kurtul" diye.sonra cayiyorum.ama gunun birinde 3 numara ile gezincem ve zerre sac uzatmayacagim kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 güzel olmuş ikisi de ykaışıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 eralp al gül. kepçe kulaklarım falan. eyv tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 çok yahşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 amcaoğlu dötüme benzemişsin diyen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Fistan sevgilin başka kızlar sana bakmasın diye zorla bişey yaptırmış daha hala burda savunuyosun. İnsan içine çıkmaktan utanacağına bide gelmiş reklamını yapıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ahah hala düz foto çekmemişsin fistan vesikalık istiyorum böyle tam karşıdan alıcak kamera :p dsudsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 saclar kesilince öle cektigimde zayıf cıkıom eralp yoksa bi faso'm yok o halde de. ilhan benzerligi de gitti. mahalle macı yapan cılgın gencler gibiyim. @axedice, iş güç meselesinden saçları kestirdim. sevgilim 1 kere bile kestir demedi. olay yanlıs anlasıldı. hatta uzunken baktı baktı YAA KESTIRME dedi o zaman daha yakısıklı olcan kıskanırım dedi.o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Moderasyon eksik diye burayı oyun parkına çevirmenin alemi yok. Büyüyün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Dela transformers tagline ı çalmışın. Koskoca filmde bi güzel sahne orasıydı zaten, theres more than meets the eye with you. Yazık ettiler güzelim transformersa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar