Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 anidb de gezerken bunu gördüm http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5335 biraz fake e benziyor ama bilemiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ha yok ya fake filan değil.geliyo 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Suzumiya haruhi no yuutsu 2 olamam ihtimali yüksek serinin. Çünkü Suzumiyaharuhi no yuutsu ilk kitabının ismiydi. Fake gibi dursada sonuçta yapılmakta olan bir seri ismi değişebilir. Bence yeni serinin ismi "The Disappearance of Suzumiya Haruhi" olmalı konuya en uygunu o [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 18:34 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 güzeldi suzumi ikincisini bekliyorum elim kolum baglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 main theme Ain't No Sunshine When She's Gone olacakmış hatta. yalan söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 FMP nin son romanı daha yeni çıktı ve seri tamamlandı. Büyük ihtimalle Clannad dan sonra FMP 4. sezon gelir. Zaten KyoAni ne zaman istese Haruhi2 yi çıkarabilir çünkü ellerinde 3 sezon çıkarabilecek kadar materyel var. 9 Kitabını okudum haruhinin ve şunu söyliyim ; her biri muhteşem. Zaten Haruhi merchandize inanılmaz satıyor. Hala sağılcak süt varken kesmezler ineği :p Kyonun My name is John Smith diyeceği anı iple çekiyorum. Kainata reset buttonu gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Asıl 9. kitap çok iyiydi ben 10 deliler gibi bekliyorum. 10. kitapla ilgili 2 farklı gerçeklik olayı bayaa bayaa zevli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Valla sakeki? tayfasını bende büyük bir merakla bekliyorum, özellikle bir kapışma durumunda yuki vs o siyah hatun *-* Birde umarım Haruhi biraz daha ön plana çıkartılır. Şu anda Yuki daha cezbedici geliyor bana :p Tanrıçamızın yerini almasını istemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kyon alfa gerçekliği ile beta gerçekliği neden acaba kimisi bir sasaki biri haruhi gerçekliği diyorda. Bu sasaki de nerden fırladı ? kyona yakın iki kızında böyle über çıkması insanı şaşırtıyor. Kyon bence normal değil. (aslında normal olmadığı kesinde yani daha bi normal değil :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Evet sonunda iş Kyonda biticek gibi geliyor banada. Zaten yuki data patlaması olarak Kyon ile Haruhinin orta okuldaki karşılaşma zamanını söylüyordu. John smith olayı. Gerçi ordada zaman paradoxu ortaya çıkıyor ya neyse :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6367 diye bir anidb mesajı geldi bana sistemden 2009 diyor ilk 6 episodeyi gördün zaten yenisi 22sinde çıkıcak diyor.Troll mü değilmi bilemedim agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bariz troll gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 anidbdeki bi başlıkta 8. bölümden itibaren yeni bölümlerden bahsedicek felan demiş birileri. Bamboo Leaf Rhapsody isimli bölümden itibaren. ilk bikaç bölüm re-airingmiş. indiricem yinede ya bakalım hd olması da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 5 saat 30 dakika içinde Bamboo Leaf Rhapsody ile başlıyoruz. Hazırlanın gençlik John Smith geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Vallahi fake değil billahi fake değil. 2chan yıkılıyor şu anda. Tarihinni en hızlı autosage e giren threadlerini yaşıyor. 8. bölümü gördüğünüz gibi yapışın sizde raidde bile olsam torrenti koyarım buraya emin olduktan sonra hadi gazamız mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Kitapta çok iyiydi ya o bide şimdi anime farkıyla izlersek çok hoş olur zaten Tomokazu Sugita çok iyi seslendiriyor Kyon'u.Gintoki de onun, resmen fanı oldum adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Valla eski bölümlerle karışık gelicek kronolojik olduğu için ama idare edicez. 2 bölümde 1 yeni gelse bile yeter haruhi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bu arada Kaede bu trollse beni işletiyorsan kafana sıkarım bilmiş ol. Ama Haruhi lan hakkaten.Ayda bir yapsalar gene razıyım.Neyse yarın belli olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 konuyla acaip alakasız. yani alakalı da anime severlere saygısızlık olmasın. lütfen bakacaklar yalnız geyik muhabbeti için baksın. olm ben bugün türkçe küfür edilen capon animesi gördüm lan. asıl o fake miydi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sen beni vurmadan kendimi intihar ederdim fake olsa ama değil http://img198.imageshack.us/img198/3894/1242921212889.jpg http://img193.imageshack.us/img193/5659/1242921356208.jpg http://img32.imageshack.us/img32/5779/1242921373500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Yeni ED http://www.youtube.com/watch?v=bXFnd32egRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Çıktı mı yani bölüm şimdi? 22'sinde değil miydi?Bunlar spoiler resim falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yahu çıktı oynadı japon tv sinde streamledik. Resimler fake falan değil. Düşer raw yakında TT ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 meraklısı için şöyle bir torrent çıkmış sub'lı. denemedim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 onu indiriyorum ben şuan ama seeder sayısı 0 o torrentin.Adam gibi birşey çıkarsa diye TT'de bakıyorum arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar