Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Topic'in kitlenme zamanı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Hayır arkadaşın alıp veremedigi ne var, biri çıkıp laf mı söylemiş, onu anlayamıyorum. Önce nihtlahak bi patladı, sonra reumar. Valla topic kitlecek, yazık olucak. Arkadaşa battlegroup eleştirisi hakkında birşey diyorum benim mage'imim şu kadar played'i var vs diyor, garip. O yüzden sordum, benim char'ım şöyle böyle muhabbeti niye diye. Bu forumda kimse ''Ben kralım'' geyigi yapmadı, yapmaz. Bu forumda birinin tek bayacagı şey bitmez tükenmez warlock whine'ı olabilir sadece. Oda carebox'a gider çok afedersiniz. Edit: Şimdi düşündüm, şu tartışma tamamen varsayımsal yanlış anlaşılmalardan ötürü. Reumer bu topic'te kimse kendini övmedi, ben dahil, öyle bir düşüncen varsa yanlış, sadece arena hakkında yorum alışverişi var ok? Onun haricinde senin sürekli ''Sizin battlegroup çocuk oyuncagı'' edebiyatından başka sorunum falan yok seninle. Yani hakaret falan etmek istemiyorum kimseye, senin de sadece benim sana hakarete varan birşey söyledigimi düşünüp hakaret ettiyssen, sorun değil hocam, boşver. Eğer kopup birşey dediysem de özür dilerim bap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 neyse uzamasın.bende kırıcı konuştuysam bende ozur dılerm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 öpüşün bakalım ikinizde aynı toprağın yiğitlerisiniz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Aaa bitti. Ben bu kadar kısa süreceğini sanmıyodum. Heyecanlı gidiyodu :P SaRıLıN sIkI sIkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 6. da olsaniz 7. de olsaniz 70. de olsaniz helal olsun olamayip kastiysaniz yinede helal olsun bu netle!!! kahrolsun ttnet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bizim teamin ismi ttnetin.. zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bu aralar kimse shadowpri + lock combosundan bahsetmiyo.. noldu modası mı geçti? Druid lock fln top oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 dot nerfinden sora sanırım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bak neye ayar oldumda patladim biluyo musun? Sen tutupta "classin imba, zamanlama yada oynamayi bilmen bile gerekmiyo" dersen bu batar arkadasim. Senin icin 2k yuksek bi raiting sayilabilir, o yuzden 2k da bi suru warlock var die warlock imba dio olabilirsin, ama benim icin yuksek raiting takim dedigin sadece rank 1 ve ona en cok 50 bilemedin 70 raiting uzakliktaki takimlardir. Gerisi isterse warlocklardan cumhuriyet kursun, bunun bi onemi yok benim icin. Ha bi de soulcube'a tesekkur ederim konuyu super yakalamis. Sen cikipta mage ezik ama bununla rank 1 oldum bi hafta ne kadarda imbayim diye topic acarsan, altina da warlocklar imba oynamayi bilmeselerde yeniyolar herkesi dersen, e tabiki zor battlegrouplardan yuksek raitingli bi warlock gelip sana "kafana gore at kosturma buralarda" der ne bekliyosun ki? Bak bi laf vardir cok severim, yigidi oldur hakkini ver diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben de buna üzülüyorum. İyi oynuyorsun ama lock'sun, herkes ''Lock'sun baba zaten.'' falan diyor, zor iş. Ama senin üzerine alınman gereken birşey değildi, lock'un teki bana çakmıştır her zaman ki gibi, patlamışımdır oraya. Çıkıp hakaret yagdırmanı anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Warlock imba class lan herkesi ezer olm bilmesen bile oynarsın:D Diyordum bayaga once oturdum nihlanin lockuna bi b.k beceremedim o yuzden bosverin bunlari herkes kardes olsa dunya bayram etse falan filan ne diyorum lan ben? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bende dövüyodum dövüyodum milleti, tam mutlu olucam "abi sen cucesin döviceksin tabı normal yanı biz boktan elfleriz sen ulu bi cücesin" diyolardı, ben doru lan diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Di mi yani? herkes birsey sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Lan partide bi jaanın warriora bakıyım dedim. Hayatımda hiç pvp yapmamışım ama warriorla, victory rush açılacağını falan bile bilmiyorum. Neyse klasik kukikatır var adamda, charge ms slam falan diye giriyosun. Ui olmadığı için bi acaipti ama overpower moverpower gerek bile kalmadan 2 kişiyi kestim. Demem o ki cüce warrior skill bile istemiyor. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bide o elf voryor, ben DWARF WARRIOR!!!'ım yanı sen düşün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Dwarflar direk bir sıfır abi zaten, öyle birşey. JaaN gibi bir yarma nasıl gidip female night elf warrior açmış ben onun altındaki psikolojiyi anlamıyorum. Yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 olm canberk(jaan) ezik bi adam bi kere:P egosunu tatmin ediyor Ne'le mesela guzeller guzeli Nonmoriturum kendisi NE female olur mis gibi kardesim baktikca gozum gonlum aciliyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 harbi kaşınmışsınız lan. güzellik yarışması yapılsa warrior um açık ara birinci olur. o derece. özene bözene yarattım onu ben. :P hatta şu ana kadar hiç guild tabard takmadım ve taç gibin gözüken kafalıklar harici kafalığı göstertmedim. daimi açık seçik giyinen tabiri caizse taş gibin gözüken bi warrior um var :P ayrıcana axe oha diyorum warrior oynaması çok zor bir klass.her eline silah alan warrior oynayabilse neler olur neler... efe sen warlock beceremişsin diye atıp tutma oyunu beceren her klass ı da becerir :D sezon 3 te "öpecem" sizi jaanan la :P son olarak main karakterim "sandrue" dur. human dır erkek dir paladindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kesin sarı saclıdır bide of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 gay paladiniyle ovunen adami da ilk kez goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Dondum baktim bi yazdiklarima harbi buyuk patlamisim. Xhun sende kusura bamya kalbini kirdiysam, ama herkesin agzinda bi lock imba lafidir gidior, rank 1 diyosun normaldir filan diolar, canimi cok sikiyor cunku lock'un potansiyeli bir rogue'dan yada warriordan fazla degil eger yaninda paladin varsa, insanlar bunlari hic dusunmuyorlar direk lock imbadir diyorlar ona ayar oluyorum. Sende dedin yukarda ona parladim direk, valla ole dusundugunuz gibi degil ya lock, rakibin imba olunca hakkaten ayari veriyolar, sonucta dedim ya lock'sun cok acigin var melee classlara karsi, tek dayanagin soul link, e zaten o da olmasa direk mokokosun :/ Neyse cok class'in cani yaniyor locktan, ama rulah gibi bir druidin en az bir lock kadar hatta daha fazla can sikici oldugunu gozlerimle gordum, o derece potansiyeli var druidin, ama healer druid dps class olmadigi icin insanlara batmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Sorun biraz su. Karsilikli rakip healerlari cd vb. harcayip kestikten sonra lock ve warrior, lock ve rogue, lock ve mage artik neyse lock ve x kaldiginda lock avantajli. Ondan goze batiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 iste olay orda zaten :) karslılıklı healerlar indigi zaman iyi oynayan warrior veya rogue locka tecavuz edebilio :) ki nihlathakda onu dio zaten top10 da yada yukseklerde genelde hep druidwarrior druidrogue oldugu icin cok bise yapilmio peki garip mageler napsn? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar