Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Wo12Jsa-h7k canlı yayında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 AHAHA yokuluyo adam. ben düşenlere çok gülüyorum,kendim düşersemde yerde gülüyorum ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yalnız düşerken bütün stüdyodu yere çekiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 pohahaha adam bildiğin çuval gibi yığıldı yere arkadan gelen seslere bakılırsa masayıda beraberinde götürdü heralde sonradan kameranın önünden geçen o galiba gözüyaşlı uhaehuaeuehu [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 12:12 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 aehahe sunucu kitleniyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ahaha düşüşü süper, bi de düştükten sora spikere geri döndüğünde kamera arkadan sesler devam ediyo o da çok kritik bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 spiker Ouch! tarzı birşey diyor ağız yapısıyla böyle çemçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sunucu bi ooowww dedi içinden ama hiç bozuntuya vermedi helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sdf devrildikten sonra yuvarlanıyo bide yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sunucu profmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ahah yarıldım resmen. düşerken birde masa örtüsünüde götürüyor yanında. masada oturan erkek ve bayanda epey tırsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 sunucu da en baştaki ifadeyi saymazsak hiç çaktırmadan devam ediyo ahahah adamcağız da orda rezil olduğuyla kaldı:) yalnız çok feci çakılmış yere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ahahahahhahah o masanın düşüşüyle gelen bam güm sesleri ne öyle ya... bence adam sadece kendi masası değil yan masayı falan da götürmüş beraberinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Süper abi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 OF OF öldüm dirildim fgnşdkgsşdgvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar