Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Lounge, chill tarzı. Rahatlatıcı, eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hm damlıyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bekleriz efenim, buyrunuz, geliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bağlantım gitti, pardon, tekrar döndüm yayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 öylesine kendi kendime dinliyorum bişiler, açtım yayına. girmek isteyen sölesin çıkabilirim. lastfmden bakaraktan istekde bulunabilirsiniz ayrıca. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 21:48 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 vızıltı şarkıdan mı yoksa yayın kalitesi mi düşük? (eğer yayındansa arttır bi parça pls:P) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 21:50 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 arttırdım bakalım düzelcek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 çok güzel bi şarkı tekrar çalıyorum eheh sözleri de yazayım eluveitie - the song of life [spo]I've been fire, fed by the four winds I've been water in the stream And a drop of dew on the culm I've been clay in the hands of a potter I've been rosin of a tree And a leaf, by the breeze carried away I've been a child of seven spirits I've been an eagle in the skies And the swashing fish in the lough fulgent I've been star in the loosing sky I've been a tear in the wind And a word within paean I've been a flower on the green pasture I've been the song of a bird And the vast roar of a bear I am a lump of this vivid soil I'm the brother of the trees a chthonian lot of this earth Breathe this dream, and let your soul inhale it! Bare and naked, let us dance on the meadows Revel within this nature which we're all a part of. Free his wolf forever! Free this child! Indui uelui cantla canamos[/spo] [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 21:54 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bir tanıtım yayını ile sabah sabah wj parmaksız yayında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tanıttığım grup last.fm sayesinde tanıdığım less grubu.. less san francisco'dan bir grup..yayılım politikası olarak bizdeki zardanadam yolunu izliyorlar diyebiliriz ama tarz ve kalite arasında alaka yok tabi ki.. ilk dinlediğimiz parça tanınmalarını sağlayan piano wire smile albümünün giriş parçası olan it's over'dı..şu an garrotte çalmakta,hemen ardından mortar parçası gelicek..mortar kişisel favorilerimdendir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mikrofon ayarsız olduğundan konuşmaya kasmıyorum.. Aquarius Records 'a göre less ratm tool nine inch nails gruplarıyla eşdeğer bir kitleye oynayacak gruptu.ancak ilk albüm sonundaki mtv sorunları onları yordu,ve ilk albüm şok edici bir başarısızlıkla sonuçlandı.. less'in tanımını yine aynı şirket şu satırlarla yapıyor.. said: Think Sixteen Horsepower crossed with Deadboy And the Elephantmen, or Woven Hand mixed with Agents Of Oblivion, or an even darker, creepier version of Alice In Chains' acoustic record Sap an itibariyle piano wire smile'dan 4. parça don't fear me bitmek üzere..ardından right cross gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Depending on your tastes, when Less's Piano Wire Smile came around in 2001 you either loved the hard rock firepower or thought you'd been fooled into listening to Alice in Chains. While some folks had Less tabbed for The Big Time, that break never came. Now here we are three years later, with the band's second full-length portraying a stylistic shift and a musical maturity that may have been lacking the first time around. Probably closest in spirit to a Godsmack album—if Godsmack were smitten with a case of bardlike wandering—Cover, Protective, Individual is magisterial and disgruntled, filled with epic passages and low murmurs. It's not a theme album, but it does have a larger-than-life feel—it's a dark fable for a modern age. Each song is another tale woven into the sonic tapestry, flowing together as the track numbers fly by. The lyrics are intoned in classic Layne Staley fashion, but are always secondary to the nimble riffs and foreboding atmosphere. This isn't the sensationalized story of a dragon killer; this is the weak-kneed, sweaty-palmed gut check that is conveniently left out of the legend. Matching ornate, discordant guitars to staccato rhythms and spiraling song structures, Less grab your attention early and make it easy to lose track of time. Justin Kownacki, Splendid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet gelik albümün en mükemmel parçasına..özellikle söz olarak öne çıksa da parçaritmin iniş çıkışlarıyla ve özellikle bitişiyle bitiriyor insanları.. glad to no you an itibariyle pati fmde [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 12:53 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sözler ve mp3 için http://www.less.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ilginç bir parçayla yayın sonlanıyor;allah's collar..4 kişi dinledi ama pati içi değildi sanırım.. sırasıyla said: 01. it's over 02. garotte 03. mortar 04. don't fear me 05. right cross 06. overpass 07. lie still 08. glad to no you 09. another rapist 10. imp 11. pressure mining 12. tar 13. allah's collar dinledik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 less yayınına devam...bu sefer gayet akustik olan cover, protective, individual albümünü çalıcam..belki bi kaç şey daha olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 az önce topik açtığım Hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 all is well [spo]moses molding clay · wonders what he's lost · searching in the dirt · lord, i'm not the first · i'm below · royal jealousy · all is well · all is well · jesus hanging up · marvels at the view · father, how it hurts · lord, it could be worse · i'm above · all your leprosy · all is well · all is well · lord spare me from staying in control · take the reins, lead me astray · i don't want to be this way anymore · tell me holy ghost stories until · i lie shivering · in fear and belief · take me in your hand, lord, and pull me · until i spray insanity · as you like your flock to do · mohammed takes the blame · for kali's wedding gown · murder in her smile · lord, spare me this trial · i'm so confused · don't know where to turn · all is well · all is well · [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 son parça..dnleyen 2liye iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 antimodes ,pişt pişt =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 dolores o'riordanın albumunu indirdim ben de ilk defa dinlicem. bakalim bakalim diyenler buyurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Cranberriesin solisti hatun diil mi bu? Hmm fena diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 evet o, ben de bi cafede rastgelmistim, bakiyim demistim aklimdan cikivermis. bugun tvde gordum indirdim, dinliyoruz bakalim:) sonra da ya karisik calarim ya da riversidein yeni albumunu indirdim ona bakariz dinleyiciye bakar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 dory yalnız senin sesin hiç gelmiyor. Sesi açıyorum, bu sefer şarkı başlayınca bangır bangır müzik geliyor. Az ayar çek mikrofonuna. O şarkı da stewie wonder abinin you're the sunshine of my life olabilir. Da bunla o alakasızmış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar