Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Laptop almayı düşündüğüm için Kutusu açılmamış garantili ps3 ü satıyorum. 900ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 60 gb mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 makina pal mi Ntsc mi? (gerçi garantili yazılm ış ama hadi yine de sorayım, dükkan garantisi mi yoksa sony Turkiye garantisimi?) yer neresi? Son fiyat mı? pazarlık payı var mı? Makina kutusundan hiç mi çıkmadı yoksa çıktı incelendi fakat kullanılmadımı?(elektriğe bağlanmadımı? ) Kusura bakma tek postta çok soru sordum. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 16:36 tarihinde, SethValor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ebek!!! tam okumamışım mesajı, garantili demiş arkadaş, ozaman makinanın pal olması gerekli zaten. Diğer sorulara cevap verirsen sevinirim. Tabi biraz acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 dostum bir cevap yazsan, acil bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 4 saat içnde bu ne aciliyet :)ps3 krizi mi tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 gibi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 pal olsa ne olur olmasa ne olur :D xbox daki gibi oyunlarda sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 pal değilse sony turkiye garantili değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Sprite'ın türkiye kampanyasından çıkmıştır. 60 gb arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ankara- Eskişehir tercihimizdir bu arada. =P Diğerlerini de ayarlarız ama sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yaw niye geç kaldın dostum :( :( aldım bile ben. ama sana pm den bir teklif sunayım dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 2.yi mi alıcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 oha adam almış bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Benim teklifim hala geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 dinan yoksa sendemi milleti dolandırıyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 dinan asıl adının mehmet tülibik olduğunu bokknet.com'un sahibi olduğunu biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hayır abi ne alakası var tanıyosunuz beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 belki aylarca kimliğini kullanıp kolpaladılar burda nerden bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dynun bize şu topicte link vermeyip yorum bekleme olayını açıklarmısın. nasıl güvencez biz sana? sdassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi 4 sene önceki cahilliğimi yüzüme vuruyosunuz olmuyor bak :P çocuktuk o zmanlar heha. lan! bak ya! *kirli çamaşırları aramaya çıkar* görüceniz olm siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ahah hiç görmemisim bu topici ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar