Neferon7 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aşağıdaki linkte açıklandığı gibi insandan elf olma questi için gerkeli 2. npcyi bulamadım yerinde.sorun bende midir? nasıl elf olcaz? humantoelf
Neferon7 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ne taşı? görevi almak için maul the great bear ı bul dio.onun olduğu yere gidiorum kimseler yok etrafta
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tahminen o npc ler trammel'dedir. biz ise felucca'da dolaştığımız için o mekana gittiğimizde boş görüyoruz. gm lerin felucca'ya taşıması lazım sanırım bütün o npc leri.
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Maul şu an yok sunucuda bir bug nedeniyle. Düzeltilince haber vereceğiz.
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mirage said: Maul şu an yok sunucuda bir bug nedeniyle. Düzeltilince haber vereceğiz. çalışıyo mu bu quest?haber verilmemiş gördüğüm kadarıyla
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 çalışıyor bu quest, değişiklikler topicine yazmıştık.
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 human to elf questiyele uğraşıyorum istediği yew tree özsuyunu nasıl çıkarıcam buldum yew treeyi ama...
paristr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ağacı buldun ise çevresinde dolaş yerlerde yeşil ufak şişeler çıkıyor. Adını unuttum Ama yerde oluyor çevrede onlardan bir tane lazım sana
Öne çıkan mesajlar