heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 3 kız ve ben çalıştığımız yerden patsocuya gidiyoruz ben karizma yapacam ya ketçap mayonez az az koyuyorum sonrasında patates yerken boğazıma kaçtı vede patatesin bi parçası ağzımdan hönkürmek süretiyle kızın patsosunun üstünde şerefsiz gibi kaldı tabi ben gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 MUHAUUHUUHA SEX PİSTOLS GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 off lexius :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kızla aranda ne kadar mesafe vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bi patsocudaki masa düşün o kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 there is no aggro reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 patso ne olm, yenir mi dsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 git kendini boğaz köprüsünden at bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kızın tepkiyi merak ettim ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bi de diğer kızın tabağına tükürseydin. hak geçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: oper üye § 31 Ağustos 2007, Cuma - 21:55 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- git kendini boğaz köprüsünden at bence tamam //_- [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 22:06 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bence imzanı HMUĞAWAOW TO THE WINDOOW TO THE WAOOOOW yap tekrar o zaman geçer herac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Hakikaten daha dakka bir gol bir muhabbeti Patso yemeye gidiosun, karizma diosun. Şu kadıköy meydanında ki sosisli satan yerlere götürseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ne biliim olm patso patso dediler bende oraya götürdüydüm 3 ünüde ama götürmez olaydım nese sizin varsa buyrun paylaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ben bi kere kızın elindeki tepsiye (başka yere güdümlü giden) tekmeyi geçirmiştim. O kadar walla. Kimsenin tabağına kusmadım hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben bi kere kızla seks yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ben birinde kızla öpüşürken ağzının içine kustum =P [spo]kusmalı etmeli şeylerden nadir iğrenirimancak bu harbi rezalet[/spo] [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 22:31 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 patso nekine?cips değil mi aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 lorrotar ciddi olamazsın. yok ben ruh sağlığım açısından inanmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ayrıca dünyanın en eğlenceli anlarıdır. başımıza böyle anları yaşamak zorunluğu geldiği zaman ( cümlene sıçayım senin) o andan zevk almaya çalışmalıyız. ne demiş franzıslar karpediyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 lorrotar yalan de kurtar bizi anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 carpe diem latince değilmi yaw ulan fede sende bizi yiyosun hea allahta seni yesin [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 02:56 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oha lam ciddiyemi aldınız bide puahhagarbıçta yapılanı yaptım ben traşlayıp attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 pisko ne lan .patso muyhdu pardo nfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 abi karizmayı ketçap mayonezle yapacak kadar düşmüş olamazsın yahu:D @larrotar: seninki de harbi dogruysa pek bir igrencmiş yahu daha da iğrenci +18:D [spo] arkadaşım anal sex yaptıktan sonra prezarvatifin üstünden domates kabuğu topluyor:S Nasty sex böle olsa gerek...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar