Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Şimdi açılan siyasi topiclere bakıyorum. Hepsinde birşeyler tartışılmış edilmiş. Yok şu siyasetçi bunu yapmış, vatan elden gitmiş, başbakan şunu demiş, yok türban gelecekmiş, şu caizmi,bu caiz mi, Akp topici, ülkenin %47 si şöyle, geri kalanı böyle, şu yazara destek bu yazara köstek vs vs vs .... Bunlar uzarda gider. Kimseyle burda siyasi polemiğe girmek istemiyorum. Siyasi görüşü şu an için hiçbir partiden yana olmayan bir insanım. Ama alındığım bir konu var ki 30 Ağustos Zafer bayramını kutlama topicinde sadece 39 farklı kişi post atmış. Vatan millet duygularınız madem o kadar kabarık gelinde şurda 30 Ağustos topicine birer post atın. Üzüldüm ne yalan söyleyim. Güzel. Gidip diğer topiclerde daha millete nasıl bok atsam diye uğraşın. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 herkes 30 agustosu forumda kutlamak zorunda değil. kutlayan kutlamıstır icinden. ortada tartısılacak bisey yok. tabi ki tartısma konuları daha fazla mesaj toplayacak ne var bunda sasırılacak anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ona lafım yok herkes forumda kutlamak zorunda değil. Deyim yerindeyse iş bok atmaya gelince millet üşüşüyor forumlara. Böyle sıcak tartışmaların yaşandığı zamanda az ilgi görmesi kanıma dokundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Deyim yerindeyse iş bok atmaya gelince millet üşüşüyor forumlara. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Şurada 100'lerce kişi konu dışına sürekli olarak bakmıyor, işin bu kısmıda var. Benim gördüğüm aktif kitle 50yi geçmez mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 oha ben 30 ağustos kutlama topiğini bile görmedim misal..konu dışına giriyorum hemen 3-4 sn içinde balonu topiclere bakıyorum hepsi baykal maykal hemen backspace ile kaçıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Lafım zaten o topiclere girenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar