aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ne zman yaınlanıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu gece var 1 buçukta galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben bi kere parma - bilmemne maçına alt oynadım ki adamların son maçları hep alttı. maç 6-4 mü ne bitmişti. yukardaki 5-0 muhabbetite bunun gibi olmuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 program sunucusu fiko efsanedir ya. bi ara abi saçlarım dökülüyo ne yapmalıyım diye mesaj atmışlardı delirtmişlerdi adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Teoman muhabbeti rekordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 MacLeod said: program sunucusu fiko efsanedir ya. bi ara abi saçlarım dökülüyo ne yapmalıyım diye mesaj atmışlardı delirtmişlerdi adamı. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Razu said: Teoman muhabbeti rekordur. teoman muhabbeti hakkatten süperdi baya güldüydüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Aga müthişler, ölüyorummm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bu akşam deliydi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 evet bu akşamki deliydi :D hatta gelen maillerin birinde ; abi sinirlenince daha çok hoşuma gidiosun yazmış biri, bunu duyunca adamın suratında acayip yavşama oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya fikret başlayan maçları banko diye veriyosun ya,insanlar nasıl oynıcak bu saatte açık iddaacı mı var ya ne biçim bi adamsın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 internetten oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yok len dünkü programda öyle geyik vardı ondan dedim ahuazahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hea ben de izlemek istiyorum ya biri link versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bende izledim efsane program :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bu fikret engin adına birisi facebook'ta grup açmış, adam deliye dönmüş bütün program boyunca saydırmıştı "yasak kardeşim izin vermiyorum" diye.... sonra aynı program devam ederken birisi bunlara mail attı "abi senin adına grup açanlardan biri de bendim seni sevdiğimden yaptım" diye. bizimki bunu okumuştu, sonra "tamam hadi sana izin verdim bu seferlik ama diğerlerine vermiyorum" demişti... daha ne bombalar var bu programda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ahahhaha :D maçları anlatan spiker de aynı mı bilmiyorum ama o da ayrı bombadır. tv8 de maç izlemenizi tavsiye ederim.. bi keresinde oyuncunun biri çıkmış 2.yarı başka biri girmiş. 2.yarının 15.dk sı falan. spiker: -rooney in 15dk sesi çıkmıyor (biraz sesslizlikten sonra) -çünkü yerine başkası girmiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 evet aynı adamlar macları anlatanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Çok geç başlıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fikret engin tv8 de italya ligi maçlarını anlatarak piyasaya çıktı zaten. fanatik bir roma taraftarı olduğunu düşünüyorum, zira hep roma'nın maçlarını sunardı, o zamanlarda en sevdiği adam da cassano'ydu, gol atınca kendinden geçerdi... "goooooooooooooooool cassanooooooooooo! o bir yıldız!!!!!" şeklinde. sonra uğur önver geldi, iyi niyetli temiz kalpli bir kardeşimiz, (kendisini gerçekten çok seviyorum, bir gün bu satırları okursa sakın alınmasın) serie a'nın tahtına oturdu: "shev-chen-koooooo" "vin-cen-zo montellaaaaaaaaaaa aman allahım o nasıl bir gol" "pirlooooooooooooooooooooooooo olamaz böyle bir çalım pirlooooooooooooooooooo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 şişko olan erman toroğlunu taklit ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bugün dolaşırken teoman muhabbetlerini buldum yarıldım yine asdasdas. "teoman gelsin sıkıysa bana vursun" aahah efsane adamlar her programın yarısında alakasız geyik dönüyo resmen http://www.vidivodo.com/111576/teomanin-kafasini-kirarim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 o temoanı varya arabanın torpidosuna sokarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 loool bu video ne ya (:P) kendini kaybetti adamlar:D "fikret engin sen benim arkadaşımsın senin için ölüme giderim" LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar