Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 dogmeat sana bissürü gayet çirkin fakat insanların rüyalarında göremiceği kızlarla takılan insanlar gösterebilirim :) brad pitt olsan pek ilgi çekemiosun malesef cebin dolu olması şart.tabiki milyarlar olması şart değil.ama en kötü orta halli biri olmak gerekio giyim tarz.konuşma.oturma kalkma.yani tip biraz yalan eli yüzü düzgün olan her erkek istediği kızı elde edebilir.biraz kendine bakarsa tabi. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:09 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 3 insan bi evde otruo,isimleri sallayayım,ali veli hüseyin hüseyin 2 gün alilerde kalmıştır,alinin annesi hüseyinin evin perdelerine burnunu silmesine uyuz olmustur,hüseyin yine perdeye burnunu silerken aliye "abi annen gelse görse kızarmı acep" derken farketmemiştirki alinin annesi zaten 1 metre arkasındda hüseyini izlemektedir."bilmem acaba kızarmıyım" demiştir,ali ve hüseyin "aboow" olmuştur işte bu mevzuyu hüseyin,veliye anlatıodur,kafalar yorgundur,dumanlıdır,gece geçtir hüsey anlatır,işte böle abi,"annesi öle dedi" der veli 10 saniye durur,"sora naptın" der alide başka bişiye dalmış,sadece sıkıldıından "napcak abi,yatırdı karıyı,bi güzel sevdi" der,tabi sevdi demez,hayal gücünüzü kullanın. odadaki herkes susar,sadece hüseyin anlar olan şeyi,hüseyin bu sahneyi hayatı boyuncada unutmaz işte bak bir hikayeyle hiç bişi annatmadım,sadece can sıkıntımı şe ettim,bayılttıktan sora aşk yaşarız heralde ne bilim. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:12 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 diablo,bana hatun yap.bi daahada ben mesaj yazarken araya damlama,cok alakasız oldu şimdi ya yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hikaye güzelmiş yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 impossible is nothing demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 oldu ..hemi de 1 ay arayla.len surda söyle olmalıydı dedim.1 ay sonra orda öyle oldu .))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 üzüldüm lan şimdi bak : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 olmayacağına adım gibi emin olduğum bişey gerçek oldu... Artık imkansız die bişe yok buna adım gibi eminim =) çok isteyince oluomuş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Olmayacağını anlarsam bırakıyorum zaten. Milla'yı bırakmam ama ona göre. Milla'nın olma ihtimali var. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 12:44 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=188044 Amacım o yani. Şu anda durum imkansız gibi. Ama olcak yani inşallah tabi of. (Girin bi uplayın şu garibana bi yardımınızın dokunsun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ne biçim iş lan o olmicanı biliyosam niye yalvariyim malmıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 olmayacaından adım gibi emindim yalvarmadım ama çok istemiştim unuttuğum ve hiç tahmin edemiyeceğim bir yer ve şekilde oldu mutluyum şuan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Olmayacağından adım gbi eminim, olmadı bende yalvarmadım. Denklem göz kamaştırdı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dunyayi ele egcirip insanligin yuzde 58 ini uzaya yollamak istiyorum alin size imkansiz istek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Liv tyler dışındaki herkesi yollamak istiyorum paladinenin yanına sonrası malum eheuehe Edit: Not:Bu mesaj 1 litre ayran içildikten sonra yazılmıştır. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 16:33 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 solamnic adam ayran icmez baharatli sarap icer icerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 içten içe çok istedigim olmuştur ama yalvarmadım hiç.. unutmaya çalıştım,belli etmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nickle imza uyum içindeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 çocukken evet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kime yalvarıyoz? olayla ilgili bi kişiye mi tanrıya mı murphy ye mi? ben murphy'ye çok yalvarmışımdır 'abi nolur bi bokluk çıkarma aman abi pohunu yiyim abi' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 evet oldu. birine yalvarmıştım hem de bi kere de deil. baya bi. hepte kafam iyi olunca yalvarıodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: evet 6yıl boyunca platonik olarak hoşlandığım çocuğun bigün bana geliceğine inandım hep:( sonuç: gelmedi tabikide:P ama şimdi mutluyum bi başkası var hayatımda seviyorum seviliyorum.. ha geriye dönüp baktığımda ahh keşke diyormuyum evet diyorum bazen ama genede şimdiki sevgilimi çok seviyorum:)oha 6 yil platonik kasilir mi be Isvec'te Turk kizdan sie go yiyerek kendimi gelmis gecmis en basarisiz insan ilan etmistim, benden basarisizlari varmis sukur. Bi de ben cok yakisikliyim gerci, ondan boyle seyler etkiliyor beni [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 08:00 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 penth'in adam olmasi icin yalvardigimiz oldu tabii ki bazi bazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar