Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olmiyacağından adınız gibi emin olduğunuz halde

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

dogmeat sana bissürü gayet çirkin

fakat insanların rüyalarında göremiceği kızlarla takılan insanlar gösterebilirim :)

brad pitt olsan pek ilgi çekemiosun malesef

cebin dolu olması şart.tabiki milyarlar olması şart değil.ama en kötü orta halli biri olmak gerekio

giyim tarz.konuşma.oturma kalkma.yani tip biraz yalan

eli yüzü düzgün olan her erkek istediği kızı elde edebilir.biraz kendine bakarsa tabi.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:09 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

3 insan bi evde otruo,isimleri sallayayım,ali veli hüseyin

hüseyin 2 gün alilerde kalmıştır,alinin annesi hüseyinin evin perdelerine burnunu silmesine uyuz olmustur,hüseyin yine perdeye burnunu silerken aliye "abi annen gelse görse kızarmı acep" derken farketmemiştirki alinin annesi zaten 1 metre arkasındda hüseyini izlemektedir."bilmem acaba kızarmıyım" demiştir,ali ve hüseyin "aboow" olmuştur

işte bu mevzuyu hüseyin,veliye anlatıodur,kafalar yorgundur,dumanlıdır,gece geçtir

hüsey anlatır,işte böle abi,"annesi öle dedi" der

veli 10 saniye durur,"sora naptın" der

alide başka bişiye dalmış,sadece sıkıldıından "napcak abi,yatırdı karıyı,bi güzel sevdi" der,tabi sevdi demez,hayal gücünüzü kullanın.

odadaki herkes susar,sadece hüseyin anlar olan şeyi,hüseyin bu sahneyi hayatı boyuncada unutmaz

işte bak bir hikayeyle hiç bişi annatmadım,sadece can sıkıntımı şe ettim,bayılttıktan sora aşk yaşarız heralde ne bilim.

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 18:12 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
evet 6yıl boyunca platonik olarak hoşlandığım çocuğun bigün bana geliceğine inandım hep:(
sonuç: gelmedi tabikide:P
ama şimdi mutluyum bi başkası var hayatımda seviyorum seviliyorum..
ha geriye dönüp baktığımda ahh keşke diyormuyum evet diyorum bazen ama genede şimdiki sevgilimi çok seviyorum:)
oha 6 yil platonik kasilir mi be
Isvec'te Turk kizdan sie go yiyerek kendimi gelmis gecmis en basarisiz insan ilan etmistim, benden basarisizlari varmis sukur.

Bi de ben cok yakisikliyim gerci, ondan boyle seyler etkiliyor beni

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 08:00 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...