Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 1 archer 1 warrior yeni başladık,don gömlek dolaşmaktayz :) nerelerde ne kesebiliriz hem skill hemde para kasmak amaçlı?
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Sana tavsiye eski bir osi uo oyuncusu olarak . Ilk kasacagin karakter savasci degil crafter olsun Blacksmith yada Tailor ama para kazanmak istiyorsan tailor kas... ve hizli kasilir
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ya da tamer kas ama yeni başladıysan zor iş
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hangi dungeonda ne spawn i var bilmiom ama despise iyidir +lı cıkarıym diosan destard guzeldir ama işte server a gore patide oynamadim hiç ogrenmeye baslıyorum yeni yeni diosan nunjelmarket var orda fazla kimse olmaz bide skeletal knight lardan +3 cıkar orası iyi olabilir mark bulman lazım tabi yada gemiyle gidiceksin...
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 despise a nasıl gidebilrm? edit:Yol tarifide yapabilirseniz çok sevinirm.. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 01:50 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 http://img214.imageshack.us/img214/6725/despiseyu2.jpg assagisi brit mezar ustte de despise [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 01:56 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ]
Neferon7 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 despise iidir başlangıç için sonra shame e gidebilirsin earth elementaller ve spiderlar vardır bolca orda gmleyebilirsin skillerini. oyunda harita olayını ise uoam isimli program aracılığı ile halledebilirisin.googleda uoam die aratınca ilk çıkan siteden programı indirebilirsin boyutu küçüktür kendisi süperdir.
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 koyun nerde bulablrm bandaj içn?
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Simdi aslinda birden fazla secenegin var , Warior character icin despise'de kasabilirsin ancak oyunda henuz pk'lar var mi bilemiyorum veya minoc western mines a gidip orda harrpy kesebilirsin aslinda bunlari tutorial hallinde eskiler yeni generationlara anlatmasi gerekir :) Oynamiyorum bayadir 2-3 yildir , unutmusum acikcasi ama benim izledigim yol Crafter / Tailor Crafter / Blacksmith Crafter / Alchemist / Poison Trainer / Tamer Warior / Fencer/ Sirasiyla bole giderdim... 1 savasci 1 egitmen 3 tane kasis ama ileride isine cok yarayan 3 karakter... :)
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Üst menüden chat'e gir. Oyun içinde olursam yardımcı olurum. Ben olmasam da başka yardımcı olan çıkar. Voys'a güvenme. :p
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 alisin tavsiyesi OSI için süper, burada geçersiz. crafter charla kastığından çok daha iyi para kasarsın warriorla, zira playerlar arası ekonomi yok şu anda. warriorun lootu daha iyi bir kazanç kapısı olur, daha da eğlenceli olur üstelik paso npc vendorlara karlı 3-5 itemı satmaya çalışmaktan despiseı ezberle önce skill/stat dağılımın tam istediğin gibi olana dek, sonrasında zaten ısınmış olursun, shamee falan geçersin ufaktan, parti halinde destard falan denemeye başlarsınız tailoring için jheloma gidin, farmı farmlayın
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 jhelomdaki farmlar yetersiz kalıyor npc bakımından. deri arayanlar için britain köprünün biraz güney batısındaki farmda cow spawnı var bir sürü =) edik: alis'in tavsiyesi burda da geçerli nefr =) tek ihtiyacınız 1 gm bs karakter. Gerisi heater shield yapıp satmak=) [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 10:33 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Alis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Tavsiyem aslinda oyunun genelinde gecerli diye dusunuyorum cunku tum mmorpg oyunlarinda bu taktik izlenir diye bilirdim.. Osi'den kalma birsey olmamasi gerekir ;) Baracoon evine burdan gidersin Level 1 Lizarman Layer [spo][/spo] Level 2 Earth Elemental, Ettin ile karsilasirsin [spo] [/spo] Level 3 # Acid Elemental , Cyclopian Warrior , Ettin, Ogre, Ogre Lord, Titan, Troll Normalinde boledir osi spawn map Despise icin [spo][/spo] Oyuna henuz giris yapamadigim icin spawnlari goremedim :)
Alis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Easyuo yasak dimi beyler server'da eskiden o zimbirti ile oynayan elemanlara kil olurdum ...
paristr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Para kazanmak için benim bildiğim yollar. 1- yew de 3 adet çiftlikte 60 civarı koyun var bunların yünlerini toplayarak başlangıçta risksiz bir miktar para toplanabilir. hemde bandaj vs ihtiyaçlar görülür. 2- Despise de ettin ogre ve earth elemantel keserek para toplanır. 3- Shamede bilimum elementlerden fena para çıkmaz. Onlarlada para toplanabilir. Başlangıç için iyi metodlar bunlar. Ha birde solen hivede karınca ailesi kesilebilir ama karıncalar az olduğu için seri bir para toplama işlemi gerçekleşmiyor ama idare eder.
Öne çıkan mesajlar